ميز اردور/ پياز سوخاري حلقه اي براي پيش غذا

ايران کوک/ چي لازم دارم:
پياز 2 عدد
آرد به مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبه پودر سير به مقدار لازم
آرد سوخاري به مقدار لازم
تخم مرغ 2 عدد
چطور بپزم:
درست کردن يه ميان وعده ي خوشمزه يکي از دغدغه هاي بسياري از خانم هاست. ميان وعده اي سالم که در کمترين زمان و بدون نياز به مواد اوليه ي خاص درست بشه. پياز سوخاري يکي از خوشمزه ترين و به صرفه ترين فينگرفودهاس که طرفدارهاي زيادي داره. خيلي ها خود پياز رو دوست ندارن اما پياز سوخاري با طعم متفاوت و خاصي که داره مي تونه نظر خيلي ها رو عوض کنه! پياز سوخاري معمولا به شکل حلقه اي در طعم هاي مختلف درست ميشه. پياز سوخاري حلقه اي طعم جالبي داره، مخصوصا اگه اون رو با انواع سس هاي خوشمزه از جمله سس پنيري سرو کنيد. پياز سوخاري پيش غذاي ارزونيه و خيلي راحت و سريع آماده ميشه. علاوه بر اين براي درست کردن پياز سوخاري حلقه اي نيازي به تهيه ي مواد اوليه ي خاصي نداريد. چون قطعا پياز تو همه ي خونه ها وجود داره! مي تونيد اون رو به راحتي سرخ کرده و با سس دلخواه تون سرو کنيد.
پياز سوخاري حلقه اي به روش هاي مختلف درست ميشه. بعضي از افراد پياز سوخاري با خمير بنيه رو ترجيح ميدن و بعضي ديگه اون رو با پودر سوخاري درست مي کنن. هر کدوم از روش هاي درست کردن پياز سوخاري طعم خاص خودشون رو داره. در اين مطلب قصد داريم طرز تهيه پياز سوخاري حلقه اي با پودر سوخاري رو بهتون آموزش بديم. پياز سوخاري يه اسنک و يا فينگرفود سالم براي همه اس که مي تونيد هر زمان که خواستيد اون رو در کمترين زمان ممکن درست کنيد. تا انتهاي مطلب با ما همراه بشيد و نکات کليدي طرز تهيه پياز سوخاري حلقه اي رو از دست نديد!
۱- ابتدا پيازها را شسته، پوست کنده و به صورت ورقه ورقه برش دهيد. سپس حلقه هاي پياز را از هم جدا کنيد. به همين سادگي شما تعداد زيادي پياز حلقه اي خواهيد داشت!
۲- پيازهاي حلقه شده را به مدت ۱۰ دقيقه در آب سرد و نمک قرار دهيد. سپس آن ها را آبکشي کنيد.
۳- ۳ ظرف مختلف تعيين کنيد: داخل ظرف اول آرد سفيد، پودر سير يا موسير، نمک، فلفل، زردچوبه را ريخته و با هم مخلوط کنيد. سپس پيازهاي حلقه شده را داخل آن ها بغلتانيد.
۴- در ظرف دوم، يک قاشق مربا خوري آرد، نمک، زردچوبه و پودر سير را ريخته و تخم مرغ ها را به آن ها اضافه کنيد. همه ي مواد را با همزن دستي خوب بزنيد تا تخم مرغ ها کاملا با مواد خشک مخلوط و يکدست شوند.
۵- در ظرف سوم، مقداري پودر سوخاري بريزيد. در اين مرحله پيازهاي حلقه شده را ابتدا در مخلوط تخم مرغ و سپس در پودر سوخاري بغلتانيد. اين کار را دو مرتبه تکرار کنيد تا پيازها کاملا به تخم مرغ و پودر سوخاري آغشته شوند.
۶- داخل تابه يا قابلمه مقدار زيادي روغن بريزيد. آن را روي حرارت بالا قرار داده و اجازه دهيد تا روغن کاملا داغ داغ شود.
۷- پيازها را دانه دانه داخل روغن داغ بيندازيد. آن ها را داخل روغن بچرخانيد تا تمام قسمت هاي پياز به خوبي سوخاري شوند.
۸- بعد از آن که پيازها طلايي رنگ شدند، آن ها را از روغن بيرون آورده و روي دستمال کاغذي حوله اي قرار دهيد تا روغن آن ها کاملا گرفته شود.
۸- روي پيازها کمي جعفري خرد شده بريزيد و آن ها را با سس مخصوص سرو کنيد.
نکات کليدي طرز تهيه پياز سوخاري حلقه اي:
– براي درست کردن پياز سوخاري حلقه اي حتما از پياز هاي درشت استفاده کنيد.
– صخامت حلقه هاي پياز نبايد بيش از حد نازک و يا بيش از حد پهن باشد.
– پياز سوخاري حلقه اي رو مي تونيد به صورتي پنيري نيز درست کنيد. کافي است بين دو حلقه پياز پنير قرار دهيد. استفاده از ژامبون در لايه هاي پياز هم طعم پياز سوخاري را فوق العاده مي کند.
– براي هر پياز يک عدد تخم مرغ درشت يا دو عدد تخم مرغ کوچک کافي است.
– مي توانيد پيازها را داخل مواد بغلتانيد و بعد فريز کنيد و هر زمان که خواستيد آن ها را سرخ کنيد.
– پيازها را مي توانيد از شب قبل آماده کرده و داخل يخچال نگهداري کنيد. کافي است چند دقيقه قبل از سرو آن ها را سرخ کنيد.
– پيازهاي حلقه شده را حتما با دماي بالا سرخ کنيد.
– پياز سوخاري حلقه اي رو مي تونيد در کنار پيتزا يا مرغ سوخاري سرو کنيد.
– پياز سوخاري را گرم سرو کنيد.
– براي تزيين پياز سوخاري مي توانيد علاوه بر جعفري خرد شده، از کنجد و يا پنير پارمزان نيز استفاده کنيد.