نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

۷ دستور پخت جذاب که کودکان و بزرگ ترها را عاشق شلغم مي‌کند

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
۷ دستور پخت جذاب که کودکان و بزرگ ترها را عاشق شلغم مي‌کند

باشگاه خبرنگاران/ يکي از بزرگ‌ترين کابوس‌هاي همه ما در دوران بچگي هنگامي که سرماخوردگي داشتيم، شغلم بود. بله درسته وحشتناک‌ترين قسمت بيماري خوردن شغلم است که همه بچه‌ها از ان فراري هستند. بيايد با دوره کردن اين ۷ دستور غذايي بچه‌ها را عاشق شلغم کنيم!

شلغم از دسته سبزيجات ريشه‌اي است و در گروه گل کلم، بروکلي و جوانه بروکسل قرار مي‌گيرد. به شکل گرد و داراي رنگ ترکيبي از سفيد و بنفش است. شلغم داراي گوشت ترد و سفيد است. وقتي درحالت خام خورده مي‌شود طعم کلمي شکل دارد.

جوانه شلغم نيز سرشار از ويتامين k و C هستند؛ که در غذا‌ها به کار برده مي‌شوند. اما در اينجا هدف اين است که بچه‌ها و حتي برخي از بزرگ‌تر هايشان را عاشق شلغم کنيم!

بياييد تصور کنيد که شلغم نيز مانند ديگر سبزيجات ريشه دار مانند سيب زميني يا چغندر است و از آن استفاده کنيد. به فروشگاه برويد و براي خريد شلغم توجه کنيد که بايد سفت و بدون خرابي باشد و برگ‌هاي آن نيز بايد تازه و سبز روشن باشند.

اما دستور پخت شلغم به ۷ روش جذاب و خوشمزه:

۱_ شلغم را در کنار باقي ديگر سبزيجات مانند سيب زميني، هويج، کدو و کرفس در روغن کره تفت دهيد و آبپز کنيد و با اضافه کردن ادويه آن را کنار مرغ و گوشت سرو کنيد.

۲_ ترشي شلغم خلاقانه‌ترين کار استفاده از بافت ترد شلغم است آن را به قطعه‌هاي کوچک تقسيم کنيد و به مدت يک هفته در آب نمک و يا سرکه سفيد بخيسانيد و از آن به عنوان يک ترشي لذت ببريد.

۳_شلغم را به رشته‌هاي نازک خرد کرده در روغن کره تفت بدهيد و سپس با اضافه کردن تخم مرغ و ادويه‌هاي دلخواه از خوردن آن در وعده صبحانه لذت ببريد.

۴_ با آن مانند يکي از اعضاي ثابت بشقاب سالادتان رفتار کنيد. مانند گوجه‌هاي گيلاسي، خيار و تربچه‌ها آن‌ها را نازک خرد کنيد و همراه سالاد و چاشني‌هاي سالاد سرو کنيد.

۵_به همراه سيب زميين آن را به صورت لايه‌اي خرد کيد و از آن يک گراتن خوشمزه درست کنيد.

۶_ شلغم را به هر شکل و اندازه‌اي که مي‌خواهيد برش بزنيد و به همراه نمک و يک چاشني ترش مانند اندکي آب ليمو ترش تازه در کنار غذا و يا ميان وعده از آن استفاده کنيد.

۷_ شما مي‌توانيد از شلغم به جاي سيب زميني آبپز که آن را پوره مي‌کنيد و به همراه ادويه از آن به عنوان غذا و يا در کنار غذا لذت مي‌بريد استفاده کنيد و شلغم را آبپز کنيد و پس از پوره کردن و اضافه کردن ادويه‌هاي دلخواه آن را نوش جان کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره