کتاب کاله/ بروسکتا نوعی پیش غذای کلاسیک ایتالیایی است که از نان برشته شده آغشته به کره یا روغن زیتون و سبزیجات و سس‌های مختلفی تشکیل می‌شود که روی نان قرار می‌گیرند. سبزیجات و سسی که روی نان بروسکتا قرار می‌گیرند می‌توانند بسته به میل و سلیقه شما متفاوت باشند.

اما ما می‌خواهیم با استفاده از سس پستو یک ترکیب بسیار هوس بر انگیز برای درست کردن بروسکتا معرفی کنیم. سس پستو نوعی سس سنتی ایتالیایی سرشار از ریحان، سیر، گردو و فلفل دلمه‌ای است. کباب کردن فلفل دلمه‌ای با پوست، سپس گرفتن پوست آن و برش دادنش عطر و بافت خوبی به سس پستو و بروسکتای فلفل دلمه‌ای می‌دهد.

با اضافه کردن کمی پنیر و فلفل قرمز پرک به بروسکتا، پیش غذای خاص و جذاب شما آماده است. فراموش نکنید که بروسکتا باید کاملا تازه سرو شود تا بتوان لذت نان ترد آن را قبل از شل شدن نان تست بر اثر موادی که روی آن قرار می‌گیرند زیر دندان احساس کرد.

در این مطلب روش تهیه بروسکتای فلفل دلمه‌ای را آموزش می‌دهیم، اما پیشنهاد ما این است که انواع شناخته شده‌تر بروسکتا مثل گوجه فرنگی و ریحان را حتما امتحان کنید.

نان باگت فرانسوی را از عرض به تکه‌های مساوی و متوسط تقسیم کنید.

روی هر برش نان کره بمالید و ۱۰ تا ۱۲ دقیقه تکه‌های نان را داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا جایی که خوب ترد و برشته شوند. سپس نان‌ها را کنار بگذارید.

طرز تهیه بروسکتا

روی فلفل دلمه‌ای را روغن بمالید و به کمک یک چنگال آن را روی اجاق کباب کنید تا پوست آن از هر طرف سیاه شود.

فلفل را بشویید و پوست آن را بگیرید. سپس آن را نگینی خرد کنید.

در یک کاسه گود سس پستو و فلفل دلمه‌ای خرد شده را مخلوط کنید و هم بزنید.

از ترکیب به دست آمده مقداری روی هر تکه نان بریزید. روی آن پنیر و فلفل پرک را اضافه کنید و از بروسکتای پنیری خود لذت ببرید.

 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar