نماد آخرین خبر

طرز تهيه گراتن سالامي سوليکو

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه گراتن سالامي سوليکو

کتاب کاله/گراتن يک نوع تکنيک غذا درست کردن است. در اين تکنيک رويه غذا با آرد سوخاري و پنير رنده شده برشته مي‌شود همچنين در ترکيب مواد از کره و تخم مرغ استفاده مي‌شود.

گراتن از کشور فرانسه منشا گرفته است و معمولا در ظروف مخصوص فر آماده و در همان ظرف سرو مي‌شود. گراتن در زبان فرانسه به معني رنده شده است که به پنير رنده شده و نان سوخاري خورد شده اشاره مي‌کند.

براي تهيه اين غذا از مرغ، ژامبون، ماهي، گوشت و سبزيجاتي مثل بادنجان، کدو، پيازچه، تره و از پنير رنده شده چدار، گودا و پودر نان سوخاري استفاده مي‌شود. رنگ رويه غذا به خاطر پنير رنده شده طلايي مي‌شود. گراتينه يعني زماني که سطح غذا طلايي مي‌شود. گراتن سالامي سوليکو يکي از خوشمزه‌ترين گراتن‌هايي است که مي‌توانيد درست کنيد.

مواد لازم براي گراتن سالامي سوليکو

سيب‌زميني ۳۰۰ گرم
روغن مايع به مقدار لازم
قارچ ۱۰۰ گرم
پياز قرمز ۱۰۰ گرم
سالامي سوليکو ۶۰ گرم
تخم‌مرغ ۴ عدد

نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
سس مايونز به مقدار لازم
سس گوجه فرنگي به مقدار لازم
پيازچه (خرد شده) به مقدار لازم
شير پرچرب  ۱۰۰ سي سي

طرز تهيه گراتن سالامي سوليکو

در تابه‌اي حاوي مقداري روغن، روي حرارت ملايم، سيب‌زميني‌ها را به مدت ۸ الي ۱۰ دقيقه تفت دهيد تا به رنگ طلايي در بيايند.
کف ظرف نسوز کمي گود را با مقداري روغن چرب کنيد، سپس کف ظرف را با لايه‌اي از سيب‌زميني‌هاي تفت داده شده بپوشانيد و روي آن‌ها به ترتيب لايه‌اي از قارچ، پياز قرمزو سالامي سوليکو بريزيد سپس بقيه سيب‌زميني‌ها و مواد را به همين ترتيب روي هم بچينيد.

در کاسه‌اي تخم‌مرغ‌ها را به همراه شير، نمک و فلفل سياه بريزيد و با همزن دستي هم بزنيد تا زرده و سفيده کاملا با يکديگر مخلوط شوند سپس مخلوط تخم‌مرغ را روي ظرف حاوي سيب‌زميني و سالامي بريزيد. ظرف را کمي بچرخانيد تا مخلوط تخم‌مرغ به همه جاي مواد برسد سپس روي ظرف را با فويل آلومينيومي بپوشانيد و آن را به مدت ۴۵ دقيقه يا تا زماني که تخم‌مرغ کاملا بپزد داخل فر ۱۷۰ درجه قرار دهيد.

در آخر فويل را برداشته تا روي آن طلايي شود. روي گراتن سالامي سوليکو، پيازچه بريزيد و به همراه سس مايونز و سس کچاپ سرو کنيد.

 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar