طرز تهيه مرغ شکم پر بوترکيزه

کتاب کاله/ پيلوي بوترکيزه تقريبا همان مرغ شکم پر است که از پنير بوترکيزه براي پر کردن آن استفاده شده است. اين غذا جز فست فودهاي آمريکايي است و بسيار خوشمزه و پر طرفدار است. در ادامه مطلب طرز تهيه اين غذاي هيجان انگيز را در اختيار شما قرار ميدهيم.
مواد لازم براي تهيه مرغ شکم پر بوترکيزه
سينه مرغ بدون پوست و بدون استخوان يک عدد
نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
کره ۲۵ گرم
فلفل دلمهاي قرمز نگيني خرد شده يک قاشق سوپ خوري
تره فرنگي نگيني خرد شده ۲۰ گرم
قارچ نگيني خرد شده سه عدد
خامه ۱۰ گرم
پنير بوترکيزه ۱۰۰ گرم
سبزيجات بخار پز شده مقداري براي تزيين
سس مقداري براي تزيين
طرز تهيه مرغ شکم پر بوترکيزه
سينه مرغ را با چاقو از طول برش بزنيد تا سينه مرغ شکل پاکت پيدا کند. سپس آن را با مقداري نمک و فلفل سياه مزه دار کنيد.
کره را به همراه يک قاشق سوپ خوري روغن مايع در تابهاي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا ذوب شود سپس فلفل دلمهاي، تره فرنگي و قارچ را در تابه تفت دهيد تا آب قارچ کاملا کشيده شود.
خامه را به همراه نمک و فلفل سياه به تابه اضافه کنيد و هم بزنيد سپس تابه را از روي حرارت برداريد. نيمي از پنير بوترکيزه را خرد کنيد و به مخلوط سبزيجات اضافه کنيد.
داخل سينه مرغ را از مخلوط سبزيجات پر کنيد سپس با خلال چوبي لبههاي سينه مرغ را محکم کنيد.
تابهاي را روي حرارت قرار دهيد و درون آن روغن بريزيد بعد از اينکه روغن کمي داغ شد سينههاي مرغ را از هر طرف ۱۰ دقيقه سرخ کنيد تا طلايي شود. پس از اين مدت سينه مرغ را درون ظرف نسوزي قرار دهيد. بقيه پنير بوترکيزه را روي آن پخش کنيد سپس ۱۰ دقيقه در طبقه وسط فري که از ۱۵ دقيقه قبل، روي حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم کردهايد، قرار دهيد تا پنير روي آن ذوب شود. پنير بوترکيزه را به همراه سبزيجات بخارپز و سس دلخواهتان تزيين و آن را سرو کنيد.