طرز تهيه توپک شفرد با توپک سيبزميني

کتاب کاله/ توپک سيبزميني بسته به نوع مصرف يا سليقه شما ميتواند يک پيش غذا يا وعده اصلي جذاب باشد. براي درست کردن توپک سيبزميني در خانه ميتوانيد سيبزميني پخته و سرد شده را له کرده، با تخم مرغ و انواع پنير پروسس و مقداري ادويه مخلوط کنيد و آن را با دست به شکل توپهاي کوچک دربياوريد، توپک سيبزميني را ميتوانيد در ماهيتابه حاوي روغن تفت دهيد و آن را با انواع سس، پنير در کنار سبزيجات و حتي گوشت و مرغ سرو کنيد.
مواد لازم
توپک سيبزميني ۲۰۰ گرم
پياز نگيني خردشده يک عدد
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
رب گوجه فرنگي يک قاشق سوپخوري
کرفس نگيني خرد شده يک ساقه کوچک
هويج نگيني خرد شده يک عدد
نخود فرنگي پخته و آبکش شده ۵۰ گرم
گوجه فرنگي نگيني خرد شده دو عدد
قارچ ورقهاي ۱۰۰ گرم
جعفري خردشده ۱۰ گرم
پنير موتزارلا رنده شده ۱۰۰ گرم
طرز تهيه
در تابهاي روي حرارت ملايم پياز را تفت دهيد تا شفاف شود. گوشت چر خکرده را اضافه ومرتب هم بزنيد تا آب گوشت کشيده شود.
رب گوجه را اضافه و کمي تفت دهيد تا رب رنگ بيندازد و آنگاه، کرفس و هويج را اضافه و تفت دهيد تا نرم شود. قارچ را اضافه کنيد و تفت دهيد تا آب قارچ کشيده شود آنگاه گوجهفرنگي و مقداري نمک و فلفل به تابه اضافه و وقتي مواد غليظ شد جعفري را به آن بيفزاييد و از روي حرارت برداريد.
مايه گوشت را کف قالب نسوز بريزيد و توپکهاي سيبزميني را در ماهيتابه سرخ کنيد تا طلايي شوند و روي مايه گوشت بريزيد.
حالا پنير موتزارلاي رنده شده را روي توپکها ريخته و ۱۰ دقيقه در فر داغ شده بپزيد تا پنير ذوب شود. توپک شفرد شما آماده است.