خراسان/ همه می‌دانیم پفک فاقد ارزش غذایی و سرشار از مواد مصنوعی و فراوری شده و مضر است. در تهیه پفک از روغن با ترانس بالا استفاده می‌شود که باعث افزایش وزن، چربی خون و در نهایت بیماری‌های قلبی عروقی می‌شود. مصرف پفک توسط کودکانی که در سنین رشد هستند موجب اختلال بزرگی در روند تکاملی رشد آن‌ها می‌شود، از سوی دیگر کالری زیاد پفک، موجب چاقی و افزایش وزن کودکان می‌شود که می‌تواند زمینه‌ساز انواع بیماری‌های متابولیک مانند دیابت، بیماری‌های قلبی عروقی، انواع سرطان‌ها و... شود. برای سلامت فرزندان‌تان بهتر است خودتان در منزل پفک نمکی درست کنید تا هم نیاز و هوس بچه‌ها به خوردن تنقلات برطرف شود هم خوراکی سالم بخورند.

مواد لازم
آرد گندم- ۱۰۰ گرم
کره - ۹۰ گرم
پنیر رنده شده ریز و نرم (پنیر چدار یا گودا) - ۱۰۰ گرم


طرز تهیه پفک نمکی خانگی
فر را از قبل گرم کنید. کره را به مدت ۴۵ ثانیه در مایکروفر گرم کنید تا نرم شود. آرد و پنیر را اضافه و با چنگال مخلوط کنید تا خمیری نرم به دست آید. در صورت تمایل می‌توانید از قالب‌های گرد کوچک برای شکل دادن به پفک استفاده کنید. با خمیر توپ‌های کوچکی تهیه کنید. با این مقدار حدود ۲۴ عدد خمیر گرد و کوچک تهیه می‌شود. قلقلی‌ها را روی کاغذ مخصوص فر که از قبل کمی چرب کردید و در سینی بگذارید و با دست کمی فشار بدهید تا صاف بشود. سپس در فر با درجه ۱۹۰ سانتی گراد به مدت حدود ۱۲ دقیقه تا وقتی که روی پفک‌ها طلایی شود بپزید. زمان به حرارت فر بستگی دارد.

نکته: این پفک خوشمزه نیازی به رنگ ندارد و مقوی است و مواد افزودنی و نگهدارنده هم ندارد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar