خراسان/ همیشه ماهی جزو غذا‌هایی بوده است که متخصصان تغذیه به خوردن آن سفارش می‌کنند، اما در طب سنتی به این نکته اشاره شده است که طبع ماهی سرد است و باید در کنار آن از مصلحاتی استفاده کرد تا سردی آن کمتر شود. در ادامه به ادویه‌هایی اشاره می‌شود که هم بوی زهم ماهی و مرغ را می‌گیرد و هم طبع آن‌ها را معتدل می‌کند.

ادویه مرغ و ماهی
برای از بین بردن بوی مرغ و ماهی بهترین ادویه زنجبیل و پودر سیر است.
پودر تخم گشنیز
این ادویه طعم بسیار خوبی به ماهی می‌دهد.
پودر سیر و پیاز
در صورت دسترسی نداشتن به این ادویه
می‌توانید از سیر و پیاز تازه استفاده کنید.
فلفل سیاه
فلفل سیاه علاوه بر خوشمزگی غذا‌ها سبب از بین رفتن بوی بد آن‌ها می‌شود.


درست کردن ادویه ماهی
پودر سیر- ۲ قاشق سوپ‌خوری
فلفل سیاه - یک قاشق سوپ‌خوری
فلفل قرمز- ۶ عدد
تخم گشنیز- ۲ قاشق سوپ‌خوری
زردچوبه - ۲ قاشق سوپ‌خوری
زیره سبز-یک قاشق سوپ‌خوری
همه مواد را به صورت پودر با هم مخلوط و در ظرفی در دار در مکانی خنک و خشک و تاریک نگهداری کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar