نماد آخرین خبر

روش تهيه ادويه براي پخت ماهي

منبع
خراسان
بروزرسانی
روش تهيه ادويه براي پخت ماهي

خراسان/ هميشه ماهي جزو غذا‌هايي بوده است که متخصصان تغذيه به خوردن آن سفارش مي‌کنند، اما در طب سنتي به اين نکته اشاره شده است که طبع ماهي سرد است و بايد در کنار آن از مصلحاتي استفاده کرد تا سردي آن کمتر شود. در ادامه به ادويه‌هايي اشاره مي‌شود که هم بوي زهم ماهي و مرغ را مي‌گيرد و هم طبع آن‌ها را معتدل مي‌کند.

ادويه مرغ و ماهي
براي از بين بردن بوي مرغ و ماهي بهترين ادويه زنجبيل و پودر سير است.
پودر تخم گشنيز
اين ادويه طعم بسيار خوبي به ماهي مي‌دهد.
پودر سير و پياز
در صورت دسترسي نداشتن به اين ادويه

مي‌توانيد از سير و پياز تازه استفاده کنيد.
فلفل سياه
فلفل سياه علاوه بر خوشمزگي غذا‌ها سبب از بين رفتن بوي بد آن‌ها مي‌شود.


درست کردن ادويه ماهي
پودر سير- ۲ قاشق سوپ‌خوري
فلفل سياه - يک قاشق سوپ‌خوري
فلفل قرمز- ۶ عدد
تخم گشنيز- ۲ قاشق سوپ‌خوري
زردچوبه - ۲ قاشق سوپ‌خوري
زيره سبز-يک قاشق سوپ‌خوري
همه مواد را به صورت پودر با هم مخلوط و در ظرفي در دار در مکاني خنک و خشک و تاريک نگهداري کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره