نماد آخرین خبر

طرز تهيه مرباي زنجبيل عصاي دست سيستم ايمني

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه مرباي زنجبيل عصاي دست سيستم ايمني

مجله کوروش/زنجبيل يا زنجفيل در فصول سرد سال عصاي دست سيستم ايمني بدن است. گياه زنجبيل خواص ضد ويروسي و ضد التهابي بي‌نظيري دارد که بدن را در مقابل ويروس‌هاي آنفولانزا، سرماخوردگي و کرونا ويروس‌ها تقويت مي‌کند. طبق گفته‌هاي طب سنتي طبع گرم و خشک زنجبيل براي تسکين درد مفاصل، عفونت لگن و کليه و التهاباتي از اين دست بسيار مفيد است. مصرف کم و مداوم زنجبيل براي رفع سردي اعصاب، لرزش دست، سستي و خواب گرفتگي دست و پا و ضعف اعصاب بسيار مفيد است. طرز تهيه مرباي مجلسي سيب و زنجبيل از قديم در تبريز و ساير شهر‌هاي سردسير مرسوم بوده است. در کنار طرز تهيه دمنوش زنجبيل و چاي زنجبيل بد نيست ۲ طرز تهيه مرباي مجلسي زنجبيل تازه با شکر و مرباي زنجبيل بدون شکر با عسل را هم بخوانيد.


مواد لازم

زنجبيل تازه: نيم کيلوگرم

شکر: ۸۰۰ گرم

آب: ۳ ليوان فرانسوي دسته‌دار

آبليمو: ۲ قاشق غذاخوري

 

طرز تهيه

براي درست کردن مرباي زنجبيل ابتدا پوست زنجبيل را بگيريد و با رنده درشت رنده کنيد. سپس زنجبيل رنده شده را در يک قابلمه بريزيد، مقداري آب اضافه کنيد و روي شعله متوسط گاز بگذاريد تا جوش بيايد. وقتي محتويات قابلمه به جوش آمد ۵ دقيقه روي حرارت نگه داريد و سپس محتويات قابلمه را از صافي رد کنيد.

 

چند بار زنجبيل آبکش شده را با آب سرد (۵ يا ۶ بار) بشوريد تا تندي زنجبيل گرفته شود. سپس زنجبيل را در يک قابلمه ترجيحا مسي يا لعابي بريزيد، شکر و ۳ ليوان آب را اضافه کنيد و روي شعله بسيار ملايم گاز به مدت ۱ ساعت مربا را بپزيد. در ۳ دقيقه پاياني پخت آبليمو را اضافه کنيد. بعد از پخت مربا يک شب تا صبح درب قابلمه را با دم کني بپوشانيد و سپس مربا را در شيشه تميز و خشک بريزيد و در يخچال نگهداري کنيد. فوت و فن و نکات طلايي شکرک و کپک نزدن و طرز تهيه انواع مرباي خانگي را در مقاله طرز تهيه مربا به مجلسي بخوانيد.


طرز تهيه مرباي زنجبيل بدون شکر با عسل


مواد لازم

زنجبيل تازه: ۲۵۰ گرم

عسل: ۴۰۰ گرم

آب: ۱ ليوان فرانسوي دسته‌دار

آبليموي تازه: ۱ قاشق غذاخوري

زعفران دم کرده غليظ: ۱ قاشق غذاخوري (اختياري)

طرز تهيه

براي درست کردن مرباي زنجبيل به عنوان يکي از انواع مرباي خانگي ابتدا پوست زنجبيل را بگيريد و با رنده درشت رنده کنيد. سپس زنجبيل رنده شده را در يک قابلمه بريزيد، مقداري آب اضافه کنيد و روي شعله متوسط گاز بگذاريد تا جوش بيايد. وقتي محتويات قابلمه به جوش آمد ۵ دقيقه روي حرارت نگه داريد و سپس محتويات قابلمه را از صافي رد کنيد.

 

چند بار زنجبيل آبکش شده را با آب سرد (۵ يا ۶ بار) بشوريد تا تندي زنجبيل گرفته شود. سپس زنجبيل را در يک قابلمه ترجيحا مسي يا لعابي بريزيد، عسل و آب را هم اضافه کنيد. مربا را روي شعله ملايم گاز به مدت ۴۵ دقيقه بپزيد تا مربا قوام بيايد. در ۳ دقيقه پاياني پخت آبليمو و زعفران (اختياري) اضافه کنيد و سپس شعله را خاموش کنيد. يک شب تا صبح دم‌کني روي درب قابلمه بگذاريد و وقتي مربا سرد شد در شيشه تميز و خشک بريزيد و در يخچال بگذاريد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره