قارچ برگر لذيذ و خوشمزه با دستور پخت حرفه اي در منزل

آشپز آنلاين/ گوشت چرخ کرده، پياز، جعفري، آويشن، رب گوجه فرنگي، نمک، فلفل، تخم مرغ و پودر نان را در کاسه بزرگي بريزيد و مواد را خوب ورز دهيد تا حالت چسبندگي پيدا کنند.
مواد لازم مناسب براي ۶ نفر
گوشت گوساله چرخ کرده: ۶۰۰ گرم
پياز ريز خرد کرده: يک عدد
قارچ کوچک خرد کرده و سرخ شده: ۱۵۰ گرم
جعفري خرد کرده: ۳ قاشق سوپخوري
نمک و فلفل: به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي: يک قاشق چايخوري
آويشن: يک قاشق چايخوري
پنير چدار: ۷۰ گرم
تخم مرغ: يک عدد
پودر نان: نصف پيمانه
۱- گوشت چرخ کرده، پياز، جعفري، آويشن، رب گوجه فرنگي، نمک، فلفل، تخم مرغ و پودر نان را در کاسه بزرگي بريزيد و مواد را خوب ورز دهيد تا حالت چسبندگي پيدا کنند.
۲- مايه گوشت را به شش قسمت مساوي تقسيم کنيد و با استفاده از کيسه نايلوني هر کدام را به شکل گرد و مسطح در آوريد.
۳- کف يک سيني باربيکيو يا گريل را کمي چرب کنيد و هر طرف گوشتها را ۴ تا ۵ دقيقه کباب کنيد.
۴- در صورتي که به اين وسايل دسترسي نداريد، ميتوانيد گوشتها را در يک تابه نچسب سرخ کنيد.
۵- قارچها را به صورت ورقهاي (اسلايس) برش بزنيد. در تابهاي با يک قاشق سوپخوري روغن و يک قاشق چايخوري آب ليمو سرخ کنيد. استفاده از آب ليمو کمک ميکند تا رنگ قارچ تيره و سياه نشود.
۶- پودر نان را ميتوانيد از خمير وسط نان باگت تهيه کنيد.. به اين صورت که پس از خارج کردن خمير وسط نان باگت آن را در طبقه وسط فر به مدت ۱۰ دقيقه کاملاً خشک کنيد و با استفاده از هاون دستي يا آسياب آن را پودر کرده و مصرف کنيد.