نماد آخرین خبر

طرز تهيه کاري سبزيجات پاييزي؛ تند و خوشمزه

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه کاري سبزيجات پاييزي؛ تند و خوشمزه

غذالند/ خوردن غذا‌هاي هندي‌ همچون کاري سبزيجات پاييزي درست مثل شنا کردن در اقيانوس ادويه‌جات است. خوردني‌هاي هندي فقط تند نيستند بلکه از انواع و اقسام طعم دهنده‌ها و ادويه‌ها هنگام تهيه اين غذا‌هاي خوشمزه و عجيب و غريب استفاده مي‌شود. غذا‌هاي هندي اغلب با برنج و ترشي و مقدار زيادي سبزيجات سرو مي‌شوند. کاري سبزيجات پاييزي يا Autumn Vegetable Curry را هندي‌ها با سبزيجاتي همچون گل کلم، گوجه فرنگي، پياز و گشنيز تهيه مي‌کنند. مواد اوليه براي پختن اين غذا را به سادگي مي‌توانيد پيدا کنيد. اين خورش با سبزيجات پخته مي‌شود و در تهيه آن از روغن زيتون استفاده مي‌شود پس يک غذاي کاملا گياهي و سالم است. هندي‌ها کاري سبزيجات پاييزي را با برنج سرو مي‌کنند.

کاري يک ادويه اصيل هندي است که کاربرد بسياري دارد. در هندوستان انواع و اقسام خوراکي‌ها را با کاري درست مي‌کنند. کاري مرغ، خورش کاري و پاوباجي و کاري سبزيجات از معروف‌ترين غذا‌هاي هندي هستند که ماده اصلي آن‌ها کاري است. حتي خورش کاري سبزيجات نيز انواع مختلف و دستور پخت‌هاي متنوعي دارد. نوع ديگر کاري سبزيجات با کدو حلوايي، سير، پياز قرمز، رب گوجه، پاپريکا و دارچين و عصاره سبزيجات درست مي‌شود.

طعم خورش کاري وابسته به نوع و ميزان ادويه جاتي است که در آن استفاده مي‌کنيد. قِلق خورش کاري بعد از چند بار تهيه دستتان مي‌آيد و مي‌توانيد آن را تنها در چند دقيقه آماده کنيد.

اگر عاشق غذا‌هاي پر ادويه و آتشين هندي هستيد به ساير دستور پخت‌هاي غذا‌هاي هندي که در غذالند قرار داديم سري بزنيد. دستور تهيه املت هندي، سس ماست و تخم مرغ تند را از دست ندهيد.

مواد لازم

روغن زيتون: يک و يک دوم قاشق چايخوري
سيب زميني شيرين خرد شده: يک فنجان
گلچه گل کلم: يک فنجان
پياز:يک چهارم فنجان

پودر ادويه کاري: دو قاشق چايخوري
آب سبزيجات:يک دوم فنجان
نمک: يک چهارم قاشق چايخوري
نخود آب کشيده و خشک شده: ۴۲۵ گرم
گوجه فرنگي ريز خرد شده: ۴۱۰ گرم
گشنيز تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوري
ماست چکيده: يک دوم فنجان

طرز تهيه

يک ماهي تابه بزرگ برداريد و آن را روي حرارت متوسط رو به بالا گرم کنيد.

کمي روغن زيتون بريزيد و سيب زميني شيرين را سرخ کنيد.

شعله گاز را کم کنيد.

پياز، گل کلم و پودر کاري را در ماهيتابه بريزيد و به مدت ۱ دقيقه سرخ کنيد.

مواد را در حين سرخ کردن با هم مخلوط کنيد.

آب سبزيجات، نمک، نخود و گوجه فرنگي را اضافه کنيد و تا جوش آمدن مخلوط صبر کنيد.

در ماهيتابه را بگذاريد و شعله گاز را کم کنيد و به مدت ۱۰ دقيقه بجوشانيد.

مخلوط را در حين جوشيدن هم بزنيد.

سپس آن را با گشنيز و ماست چکيده سرو کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره