نماد آخرین خبر

طرز تهيه خورش انار دانه مسما؛ با طعمي بي نظير

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه خورش انار دانه مسما؛ با طعمي بي نظير

غذالند/ انار دانه مسما يکي از خورش‌هاي سنتي استان گيلان است. طرز تهيه اين خورش بسيار ساده و راحت است و در شب چله مردم گيلان معمولا اين خورش را تهيه مي‌کنند و در کنار ساير غذا‌هاي سنتي خود از آن استفاده مي‌کنند. اين غذا داراي طعم ترشي است و طعم دهي اين غذا توسط دانه‌هاي اناري که در آن ريخته مي‌شود به دست مي‌آيد.

مواد لازم

مرغ يا اردک: ۵۰۰ گرم
پياز: ۵-۶ عدد
دانه انار ترش: به ميزان ۲ انار (حدود ۵۰۰ گرم)
روغن: به مقدار لازم
رب گوجه فرنگي: ۱ قاشق غذاخوري
بادمجان يا کدو: ۳ عدد

نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهيه:

ابتدا پياز را سرخ مي‌کنيم.

قبل از پايان سرخ شدن کامل پياز، دانه انار را به آن اضافه مي‌کنيم.

مرغ را به صورت جداگانه پخته و پياز سرخ شده و دانه انار را به مرغ پخته شده اضافه مي‌کنيم.

شعله اجاق را کم کرده و با افزودن رب گوجه فرنگي و ساير ادويه جات، غذا کمکم آماده سرو مي‌شود.

برخي بادمجان يا کدو را به صورت طولي برش داده سرخ مي‌کنند و به خورش اضافه مي‌کنند و برخي ديگر کدو تنبل را تکه تکه کرده و در غذا استفاده مي‌کنند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره