راز روغن انداختن خورش فسنجان مجلسي
نمناک/ خورشت فسنجان در شهرهاي مختلف ايران با روش هاي گوناگوني تهيه مي شود و هر شهر مواد اوليه خاص خود و روش خاص خود را دارد اما در اين ميان روغن انداختن خورش فسنجان نکته اي دارد که در تمام نقاط کشور به روش هاي زير انجام مي شود پس با ما همراه باشيد.
روش روغن انداختن فسنجون:
1-به جاي اينکه ابتدا مقدار زيادي آب درون ظرف خورش بريزيد شما بايد ابتدا مقدار کمي آب سرد بريزيد و هر 15 دقيقه الي 20 دقيقه چند قالب يخ در کنار مقداري آب سرد را درون ظرف بريزيد وقتي اين کار را انجام دهيد به اصطلاح شوک به خورشت وارد شده و اين تغيير دماي ناگهاني باعث ميشود خورشت روغن بندازد.
2- روش ديگري که مي تواند به سادگي باعث روغن انداختن خورش شود شعله کم و صبر کردن است يعني اگر حرارت شعله کم باشد و خورش مدت زمان زيادي روي شعله باشد بدون نياز به روش بالا مي توانيد روغن انداختن خورش را ببينيد.
3-براي روغن انداختن خورش فسنجان گردو را با آب سرد مخلوط کنيد تا روغن گردو به طور کامل آزاد بشود.