غذاي ملل/ مرغ بلغاري را با طعم خاصش در فر بپزيد

بيتوته/ چي لازم دارم:
مرغ کامل1 عدد
گوجه فرنگي متوسط2 عدد
سير له شده2 حبه
پياز بزرگ1 عدد
سرکه قرمز نصف فنجان
قارچ خرد شده 350 گرم
روغن کنجد يا زيتون3 قاشق غذاخوري
سس خردل (اختياري)1 يا 2 قاشق چايخوري
نمک و فلفل سياه به ميزان لازم
پودر آويشن2 قاشق چايخوري
شکر1 قاشق غذاخوري
چطور بپزم:
ابتدا بايد مرغ ها را مزه دار کنيد زيرا طعم اين نوع خوراک با مزه دار کردن مرغ ها بسيار متفاوت مي شود. براي مزه دار کردن مرغ ها آن ها را با نمک و فلفل سياه و کمي پودر آويشن به مدت 20 دقيقه در يک ظرف در دار قرار دهيد.
پس از اين مدت بايد مرغ ها را با روغن زيتون يا روغن کنجد سرخ کنيد. در يک ماهيتابه ديگر پياز و سير خرد شده و گوجه فرنگي رنده شده را با کمي روغن تفت بدهيد. بعد از سبک شدن پياز و سير قارچ و شکر و سس خردل و سرکه را با کمي نمک و فلفل اضافه کنيد و تا 5 دقيقه اجازه دهيد تا بر روي حرارت ملايم بمانند.
فر را روشن کنيد و درجه حرارت را روي دماي 180 درجه قرار بدهيد. مرغ را درون ظرفي مناسب قرار بدهيد و سس آماده شده را روي آن بريزيد و به مدت 35 الي 40 دقيقه داخل فر قرار بدهيد تا مرغ ها کاملا بپزند و خوراک شما آماده شوند.