نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

انارهاي خيلي ترش را به خوردني ملس تبديل کنيد

منبع
بيتوته
بروزرسانی
انارهاي خيلي ترش را به خوردني ملس تبديل کنيد

بيتوته/ بعضي انارها به حدي ترش هستند که نمي توانيد آن ها را بخوريد پس براي رهايي از آن ها از داخل يخچال راه حلي را پيشنهاد مي کنيم. ترشک انار طعم ملس و خوشمزه اي دارد.
چي لازم دارم:
انار ترش  4 عدد 
 نبات شاخه اي 2-3 شاخه 
رب انار در صورت تمايل به مقدار لازم
چطور بپزم:

ابتدا انارها را دانه کنيد و آن ها را با گوشتکوب مقداري بکوبيد تا آب دانه هاي انار دربيايد. سپس آن را  به يک قابلمه کوچکتر منتقل کنيد و آن را روي حرارت بگذاريد. براي اينکه انار ترشتان قابل خوردن باشد و همين طور سردي انار برايتان ايجاد دل درد نکند. از نبات استفاده کنيد با حرارت ملايم اجازه بدهيد نبات ذوب شود و انار هم قوام بيايد. اگر طعم انار و زعفران را دوست داريد از آن استفاده کنيد. اگر دوست نداشتيد از نبات ساده استفاده کنيد.
بعد بچشيد اگر ترشي آن قابل خوردن بود که هيچي در غير اين صورت مجددا کمي نبات به آن اضافه کنيد.
اين بستگي به ذائقه ي شما دارد که ترشي و شيريني آن را تنظيم کنيد. فقط زيادي آن را شيرين نکنيد. زيرا زماني که غليظ تر مي شود طعم شيريني آن بيشتر خودش را نشان مي دهد.
هراز گاهي آن را هم بزنيد و مرتب چک کنيد که هر زمان به غلظت مورد نيازتان رسيد آن را از روي حرارت برداريد. زمان پخت به ميزان حرارت و نوع قابلمه شما بستگي دارد.
نکاتي براي تهيه ترشک انار:
• تمام اين مراحل بايد با حرارت خيلي ملايم بپزيد اگر زياد باشد زمان پخت کمتر مي شود اما از کيفيت کار شما کم مي کند.
• براي خوشرنگ شدن ترشک انار مي توانيد از رب انار يا آلبالو يا رنگ هاي خوراکي استفاده کنيد

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره