کوکپد/ مواد لازم
 
1 عدد بادمجون دلمه ای بزرگ
گل کلم یا کلم برگ سفیدنیم کیلو
10 حبه سیر
3 عدد فلفل سبز تند
1 عدد فلفل دلمه ای سبز، قرمز، نارنجی وزرد هر کدام
2 عدد هویج متوسط
2 عدد خیار متوسط
1 لیوان گشنیز و جعفری خرد کرده
نمک، گلپر و سیاه دانه به میزان دلخواه
سرکه سفید
مراحل
بادمجون رو بعد از پوست کندن خرد کنید و بهمراه هویج خرد شده ۵دقیقه توی آبجوش بزارین تا کمی نرم بشن و آبکش کنید
حالا‌ بادمجون و هویج و بقیه مواد رو با میکسر به هر اندازه که دوست دارین خرد کنید
همه‌ مواد‌ رو توی‌ ی ظرف بزرگ ریخته گشنیز و جعفری خرد کرده، گلپر، سیاه دانه و نمک رو اضافه کرده و مخلوط کنید و حالا‌ این مخلوط رو بریزید توی ظرفی که برای ترشیشون کنار گذاشتید
 
ظرفی رو انتخاب کنید که به اندازه‌ی موادتون باشه یعنی پر بشه بعد سرکه رو بریزید روشون، ی پلاستیک فریزر رو تا بزنید روی در ظرف ترشی قرار بدید و درشو محکم ببندید تا هوا ردوبدل نشه و ترشیشون خراب نشه
 
بعد از یک هفته ترشی خوشمزه ما آماده میشه نوووش جااان کنید

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar