سرآشپز پاپیون/ مواد لازم چیز کیک خرمالو
خرمالو۲ عدد
پنیر ماسکارپونه۳۰۰ گرم
خامه فرم گرفته۳۰۰ گرم
پودر ژلاتین۲ قاشق غذا خوری
ژله آلوئه ورا۱ بسته
کیک۱/۲ عدد
طرز تهیه چیز کیک خرمالو
زمان تهیه ۱۲۰دقیقه
۱
ابتدا یه کیک به دلخواه خودتون بپزید و بعد کیک رو از وسط به ۲ قسمت تقسیم کنید و نصفه کیک رو داخل قالب کمربندی بزارید.
۲
بعد پنیر ماسکارپونه رو با خامه فرم گرفته با هم زن بزنید و بعد پودر ژلاتینی که از قبل در نصف استکان آب سرد خیس کرده بودیم و به روش بن ماری حل کرده بودیم رو به مخلوط پنیرو خامه اضافه میکنیم و میریزیم روی کیک و میزاریم توی یخچال برای حداقل ۲ ساعت بمونه
۳
بعده این مدت چیز کیک رو از یخچال در میاریم و خرمالوهارو روش میچینیم و بعد ۱ بسته ژله آلوورا رو با یه لیوان آب جوش حل میکنیم و نصف لیوان آب سرد بهش اضافه میکنیم و مقداریشو روی خرمالو ها میریزیم و میزاریم توی یخچال تا ببنده،همه ی ژله رو یهویی نمیریزیم چون خرمالوها شناور میشن.
۴
بعداز حدوده نیم ساعت بعد دوباره بقیه ژله آلوورا رو روی چیز کیک میریزیم و میزاریم قشنگ بمونه تا ببنده ،حدوده ۲ ساعت بعد چیزکیک ما آماده میشه برای سرو.نوش جااان

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar