سرآشپز پاپیون/ مواد لازم دسر شکلات سفید عسلی
شیر۱۵۰ گرم
خامه‏۲۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه۲۰۰ گرم
کرمفیل عسلی۱۵۰ گرم
آب سرد یا شیرنصف پیمانه
پودر ژلاتین۲ قاشق غذا خوری
شکر۳ قاشق غذا خوری
شکلات سفید۱۵۰ گرم

طرز تهیه دسر شکلات سفید عسلی
زمان تهیه ۲۰دقیقه
۱
ابتدا پنیر ماسکار پونه و خامه و کرمفیل عسلی ( میتونید ازکرمفیل وانیلی هم استفاده کنید ولی کرمفیل عسلی طعم بی نظیری به دسرتون میده) رو با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا کاملا یکدست بشه .
۲
شیر و شکر رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار بدین و هم بزنید تا شکر حل بشه ( نیازی نیست که شیر بجوشه فقط شکر حل بشه ) و بعد از روی حرارت بردارین و بهش پودر ژلاتین رو که با روش بنماری داخل نصف پیمانه شیر یا آب حل کردین اضافه کنید و هم بزنید و بعد شکلات ذوب شده رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یکدست بشه .
۳
اجازه بدین موادتون کمی خنک بشه و بعد کمی از مواد رو به ترکیب پنیر و خامه و کرمفیل اضافه کنید و بعد با دور کند همزن هم بزنید تا یکدست بشه و بعد باقیمانده مواد رو اضافه کنید و با قاشق یا دور کند همزن هم بزنید . و بعد قالب رو خیلییییی کم چرب کنید و مواد رو داخل قالب بریزید و به مدت ۷ الی ۸ ساعت داخل یخچال قراربدین .

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar