کوکپد/ مواد لازم برای ۱۰ نفر
7 پیمانه آرد سفید
3 پیمانه آب ولرم
1 ق س خمیر مایه
1 ق س شکر
1 ق غ نمک
4 ق غ روغن مایع
20 گرم کره یا مارگارین
برگ تازه اسفناج 1پیمانه
مراحل
ابتدا خمیر مایه و شکر را به همراه ۱پیمانه آب ولرم مخلوط کنید و اجازه دهید تا عمل بیاد و پف کند. 
اسفناج را به همراه ۱پیمانه از آب با مخلوط کن یا گوشت کوب برقی کاملا پوره کنید تا کاملا نرم شود.   
۱ پیمانه از آرد را با یک پیمانه از آب باقیمانده مخلوط کنید خمیر مایه عمل آمده و میکس اسفناج را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.


نمک را نیز اضافه کنید و بقیه آرد را پیمانه پیمانه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. پیمانه آخر را کم کم اضافه کنید.روغن و کره را هم در حین اضافه کردن آرد اضافه کنید. 
خمیر را به حدی ورز دهید تا چسبندگی خمیر کاملا از بین بره. حدود ده دقیقه زمان میبره.
خمیر را درون ظرفی که کمی چرب شده قرار دهید و روی آنرا بپوشانید و یک ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.


 سپس خمیر را کمی ورز دهید تا هوای درون آن خارج شود و به چانه های مساوی تقسیم کنید و هر چانه را درون سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده اید با فاصله از هم قرار دهید. کمی روی آن را فشار دهید تا سطح آن کمی صاف شود. حدودا بیست دقیقه تا نیم ساعت روی آن را بپوشانید تا حجم آن دو برابر شود سپس رومال دلخواه بزنید. من از ماست چکیده به عنوان رومال استفاده کردم.
اونجا و سیاه دانه پرک جو و...جهت تزئین استفاده کنید.
نان ها درون فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه حدود نیم ساعت زمان میبره تا آماده شود.
درون سولاردوم با پیش گرمایش #کانوکشن ۲۳۰درجه آن را گرم کنید و سپس دما را به ۱۷۰درجه کاهش داده و بیست دقیقه درون سولاردوم قرار دهید تا آماده شود.
امیدواریم شما نیز تهیه کنید و لذت ببرید. نوش جان.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar