سرآشپز پاپیون/ مطعمش فوق العاده بود حتما امتحان کنین.این دستور از دوست عزیزم نغمه جان هست
مواد لازم کیک هل و گلاب
آرد۳ پیمانه
تخم مرغ۴ عدد
شیر۱ پیمانه
روغن۱/۲ پیمانه
شکر۲ پیمانه
هل۱ قاشق مربا خوری
گلاب۲ قاشق غذا خوری
زعفران کمی
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه کیک هل و گلاب
زمان تهیه ۲۰دقیقه
زمان پخت ۴۵دقیقه
۱
ابتدا قالب رو رو چرب و آرد پاشی کنین بذارین کنار.سپس آردو بیکینگ پودر رو سه بار الک کنین..قبل از مخلوط کردن مواد فر رو روشن کنید تا گرم شود .
۲
زرده و سفیده رو جدا کرده،سپس سفید رو اونقدر با همزن بزنید تا پف کرده سپس بذارید یخچال، وبعد زرده رو باشکر زده تا کرم رنگ و کشدارشود
۳
سپس به روغن وشیر و گلاب و هل رو بافاصله اضافه کرده و هم میزنیم وسپس زعفران رو اضافه کرده و هم میزنیم..
۴
همزن رو بذارید کنار سپس سفیده را درسه مرحله به زرده اضافه کرده و با لیسک از یک جهت به صورت فولد کردن مخلوط میکنیم سپس آرد رو کمک اضافه کرده و با لیسک فولد کنید
۵
سپس مواد رو داخل قالب ریخته.در دمای ۱۸۰درجه فر گرم شده میذاریم...تا ۲۰دقیقه اول در فر رو باز نمیکنیم سپس بعد ۴۵دقیقه با خلال چک میکنیم اگه پخته بود فر را خاموش کرده اجازه میدیم چند دقیقه داخل فر سرد شود سپس از فر خارج کرده..
سایر نکات کیک هل و گلاب
اگر شیرین دوست ندارید میتونید شکر رو کمتر کنید

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar