نماد آخرین خبر

آموزش تهيه کيک هل و گلاب

منبع
سرآشپز پاپيون
بروزرسانی
آموزش تهيه کيک هل و گلاب

سرآشپز پاپيون/ مطعمش فوق العاده بود حتما امتحان کنين.اين دستور از دوست عزيزم نغمه جان هست
مواد لازم کيک هل و گلاب
آرد۳ پيمانه
تخم مرغ۴ عدد
شير۱ پيمانه
روغن۱/۲ پيمانه

شکر۲ پيمانه
هل۱ قاشق مربا خوري
گلاب۲ قاشق غذا خوري
زعفران کمي
بيکينگ پودر ۱ قاشق غذا خوري
طرز تهيه کيک هل و گلاب
زمان تهيه ۲۰دقيقه
زمان پخت ۴۵دقيقه
۱
ابتدا قالب رو رو چرب و آرد پاشي کنين بذارين کنار.سپس آردو بيکينگ پودر رو سه بار الک کنين..قبل از مخلوط کردن مواد فر رو روشن کنيد تا گرم شود .
۲
زرده و سفيده رو جدا کرده،سپس سفيد رو اونقدر با همزن بزنيد تا پف کرده سپس بذاريد يخچال، وبعد زرده رو باشکر زده تا کرم رنگ و کشدارشود
۳
سپس به روغن وشير و گلاب و هل رو بافاصله اضافه کرده و هم ميزنيم وسپس زعفران رو اضافه کرده و هم ميزنيم..
۴
همزن رو بذاريد کنار سپس سفيده را درسه مرحله به زرده اضافه کرده و با ليسک از يک جهت به صورت فولد کردن مخلوط ميکنيم سپس آرد رو کمک اضافه کرده و با ليسک فولد کنيد
۵
سپس مواد رو داخل قالب ريخته.در دماي ۱۸۰درجه فر گرم شده ميذاريم...تا ۲۰دقيقه اول در فر رو باز نميکنيم سپس بعد ۴۵دقيقه با خلال چک ميکنيم اگه پخته بود فر را خاموش کرده اجازه ميديم چند دقيقه داخل فر سرد شود سپس از فر خارج کرده..
ساير نکات کيک هل و گلاب
اگر شيرين دوست نداريد ميتونيد شکر رو کمتر کنيد

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره