کوکپد/ در دستور اصلی،  مغزهارا بعد از رشته تفت دادن و مخلوط باقلوا کردن و رول نکردن. من چون می خواستم رول کنم وسطش ریختم و زعفران زدم تا خوشرنگتر بشه😅😅 کلاً هر کار دلم خواست کردم

مواد لازم
 1 بسته رشته شعریه
نصف قوطی شیر عسلی
50 گرم کره
نصف لیوان مغز گردوی خرد شده
نوک قاشق چای خوری پودر هل
4 قاشق غذاخوری شیر
زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری به دلخواه برای رنگ باقلوا
مراحل
ابتدا رشته ها را خرد کنید هر چی ریزتر باشن باقلوا بهتر میشه
 کره را داخل ماهیتابه بذارید تا آب بشه. رشته ها رو اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کمی تفت بخورن و بوی خامی رشته ها گرفته بشه ولی رنگشون عوض نشه
 شیر عسلی و هل را اضافه کنید و سریع هم بزنید و شیر و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید و شعله را خاموش کنید. خیلی روی حرارت بمونه شیر عسلی سفت میشه
 روی فویل چرب شده مواد را به صورت مربع یا مستطیل پهن کنید و مواد را لای آن بریزید و رول کنید
 در یخچال ۵ تا ۶ بگذارید و بعد برش بزنید.
 من برای اینکه باقلوا براق بشه یک قاشق غذاخوری عسل و رو با یک قاشق غذاخوری آب مخلوط کردم و رومال زدم روی باقلواها. البته بعد از اینکه عکس گرفتم رومال زدم برای همین تو عکس باقلواها براق نیست 😂😂😂😂. (از مخلوط مغزها هم استفاده کردم)
 ۲۰ تا برش باقلوا با قطری که داخل عکسه به من داد
 نوش جان

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar