سرآشپز پاپیون/ مواد لازم سیب زمینی عسلی کنجدی ( چین )
نمک به مقدار لازم
سس سویا۱/۴ قاشق چای خوری
سس فلفل تند۲ قاشق چای خوری
سیر۴ حبه
دانه کنجد۴ قاشق چای خوری
رب گوجه ‌فرنگی۱ قاشق غذا خوری
عسل۲ قاشق غذا خوری
آرد ذرت۴ قاشق غذا خوری
سیب زمینی متوسط۴ عدد
طرز تهیه سیب زمینی عسلی کنجدی ( چین )
زمان تهیه ۱۵دقیقه
زمان پخت ۱۵دقیقه
۱
سیب زمینی ها را پوست بکنید و به اندازه دلخواه برش بزنید ؛ داخل کاسه ای آرد ذرت ، سس فلفل تند و نمک بریزید ، سیب زمینی های خرد شده را اضافه کنید و مخلوط نمایید.
۲
داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پس از اینکه روغن داغ شد سیب زمینی های فلفلی را در روغن بریزید تا سرخ شود سپس بر روی توری قرار دهید تا روغن اضافی اش برود.
۳
ماهیتابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید سپس ۲ قاشق غذاخوری روغن و سیر رنده شده را اضافه کنید ، پس از کمی تفت دادن سس سویا ، رب گوجه فرنگی ، عسل ، نمک و چند قاشق آب جوش اضافه کنید و هم بزنید تا سس بجوشد.
۴
پس از اینکه سس کمی جوشید سیب زمینی های سرخ شده را اضافه و مخلوط کنید سپس داخل ظرف بریزید ، روی سیب زمینی ها کنجد بپاشید و با پیازچه خرد شده تزیین و سرو کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar