جام جم/ ترشی خرفه اگرچه مهجورتر از بقیه همنوعانش است اما می‌تواند به عنوان چاشنی متفاوتی برای غذا و دورچین استفاده شود و فواید زیادی هم دارد. از جمله کاهش قند و فشارخون، کاهش وزن، کلسترول بد خون و....
چی لازم دارم:

  خرفه: یک کیلو
  بادمجان کوچک:3عدد
  سیر:4 بوته
  نعناخشک:2 قاشق غذاخوری
  سرکه: یک لیتر
  سیاهدانه: یک قاشق غذاخوری
  نمک، زردچوبه و فلفل: 
به میزان لازم
چه جوری درست میشه:
خرفه‌ها را پاک‌کرده (در حدی که فقط کمی از ساقه آن را می‌گیریم)، شسته و با چاقوی تیز خردکرده و آن را در آبکش می‌ریزیم تا آب اضافه‌اش گرفته شود. سپس آن را روی پارچه تمیزی می‌ریزیم تا خشک شود. بادمجان‌ها را کبابی‌کرده و بعد از این‌که کمی خنک شد پوست آنها را کنده و خرد می‌کنیم. سیر را هم پوست‌کنده و می‌کوبیم و له می‌کنیم. خرفه‌های خردشده، سیر له‌شده، بادمجان‌های کبابی خردشده، نمک، فلفل، زردچوبه، نعنا خشک و سیاهدانه را در ظرف بزرگی ریخته و خوب هم زده و مخلوط می‌کنیم. سپس مواد را در ظرف شیشه‌ای تمیزی ریخته، روی آنها سرکه می‌ریزیم طوری که کامل روی مواد را بگیرد بعد در ظرف را محکم کرده و در جای خنکی مانند یخچال می‌گذاریم.

نکات آشپزی
دقت داشته باشید چاقو باید تیز باشد درغیر این‌صورت خرفه‌ها له شده و ترشی ظاهر خوبی پیدا نمی‌کند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar