نماد آخرین خبر

5 صبحانه دلچسب و پر انرژي براي امروز

منبع
برترين ها
بروزرسانی
5 صبحانه دلچسب و پر انرژي براي امروز

برترين ها/ اکثر غذا‌هايي که براي صبحانه در ايران مصرف مي‌شود معمولا محدود است و همين امر تمايل به خوردن صبحانه را کاهش مي‌دهد. براي اينکه ميل به خوردن صبحانه را در خود تقويت کنيد چند راه داريد. مثلا اينکه شب‌ها سبک‌تر شام بخوريد تا صبح روز بعد گرسنه از خواب بيدار شويد. اما يکي از راه‌هاي خوب ديگر ايجاد تنوع در وعده غذايي صبح است.اين ۵ خوراکي خوشمزه و سريع براي صبحانه مناسب و مفيد هستند.

نان شکلاتي
براي درست کردن اين نان‌شکلاتي‌هاي خوشمزه، ابتدا نان صبحانه گرد را از وسط نصف کنيد. بعد روي آن مقداري سريال صبحانه يا گندمک بريزيد. مقداري عسل به آن اضافه کنيد و يک بيسکويت شکلاتي يا يک قاشق شکلات صبحانه به همراه يک بيسکويت را روي آن قرار دهيد. حالا نان‌ها را يک دقيقه در مايکروفر قرار دهيد تا شکلات و عسل نرم شده و با هم مخلوط شوند.

نان تست کره‌اي

نان تست شده هم مزه خوبي دارد و هم هضم آن راحت‌تر است. اگر توستر نداريد لازم نيست نگران تست کردن نان باشيد. شما مي‌توانيد مقداري کره دو طرف نان بماليد و آن را در تابه داغ قرار دهيد. نان را چند بار برگردانيد و صبر کنيد تا کره نان را سرخ و برشته کند. مي‌توانيد روي اين نان‌هاي تست کره‌اي کمي خاک قند بپاشيد و با مرباي تمشک آن را سرو کنيد. البته اين نان‌ها با پنير هم بسيار خوشمزه خواهند شد.

کرپ قارچ
کرپ يک صبحانه معروف فرانسوي است. براي درست کردن خمير کرپ لازم است ۱۵۰ گرم آرد را با دو ليوان شير و يک تخم‌مرغ و کمي نمک مخلوط کنيد تا صاف و يک‌دست شود. بعد با ملاقه مقداري از آن را در تابه که آن را کمي چرب کرده‌ايد، بريزيد و صبر کنيد خودش را بگيرد. بعد آن را در ظرف قرار دهيد، مقداري قارچ تفت داده شده، نخودفرنگي، گوجه‌فرنگي و هر سبزي ديگري که دوست داريد درون آن بريزيد.

کاسرول صبحانه فرانسوي
ابتداپنج فنجان خمير نان باگت را در سيني فر چرب شده پهن کنيد. در يک ظرف بزرگ چهار عدد تخم مرغ را با يک قاشق چايخوري وانيل، يک چهارم فنجان شکر، يک چهارم قاشق چايخوري نمک و يک و نيم فنجان شير مخلوط کنيد و روي خمير بريزيد.
بعد يک قاشق چايخوري کره مارگارين را ذوب کنيد و روي مخلوط تخم مرغ بريزيد سپس دو قاشق غذا خوري گردوي پودر شده و دو قاشق غذاخوري کشمش را روي مخلوط خوب پخش کنيد سپس آن را به مدت ۱۵ دقيقه در فر ۱۷۰ درجه قرار دهيد تا کاملا برشته و طلايي رنگ شود.

املت اسفناج
نصف پيمانه آرد را الک کرده، با مقداري نمک مخلوط کنيد. يک عدد تخم مرغ را با يک پيمانه ماست، يک قاشق آب و يک قاشق روغن مخلوط کنيد. حالا مخلوط آرد و نمک را به آن اضافه کنيد و هم بزنيد.۵۰۰ گرم اسفناج پخته و را همراه نوک قاشق جوز هندي رنده شده به اين مواد بيفزاييد.
به اين ترتيب مايه املت آماده مي‌شود. روغن را درتابه نچسبي بريزيد و سه عدد پيازچه را در آن کمي تفت دهيد. يک پيمانه خامه به همراه چهار قاشق سوپخوري ماست شيرين و يک قاشق سوپخوري پنير پيتزاي رنده شده را با هم مخلوط کنيد. حالا مخلوط تخم مرغ را در تابه بزرگ روغني بريزيد و بعد از سه دقيقه مخلوط اسفناج را همراه تکه‌هاي نان به آن اضافه کنيد و روي همه مواد خامه را اضافه کنيد و درب آن را بگذاريد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره