غذاي ملل/ گراتن خوشمزه گوشت با سيب زميني آب پز
نمناک/ گراتن سيب زميني از جمله غذاهاي ساده و خوشمزه است که ريشه فرانسوي دارد و به روش هاي مختلف درست مي شود از جمله “گراتن سيب زميني آب پز” و گوشت چرخ کرده ،و بسته به سليقه شما مواد هاي ديگر به آن اضافه و يا حذف مي شود.
چي لازم دارم:
سيب زميني:8 عدد متوسط
گوشت چرخ کرده :200 تا 300 گرم
فلفل دلمه اي متوسط:2 عدد خرد شده
پنير پيتزا:به ميزان کافي
ذرت :5 قاشق غذاخوري
نمک ، فلفل و آويشن :به ميزان کافي
روغن زيتون يا کره :به اندازه لازم
پياز خرد شده:يک عدد کوچک
رب گوجه فرنگي :يک قاشق غذاخوري
گوجه گيلاسي :براي تزئين
چطور بپزم:
ابتدا سيب زميني ها را با پوست آب پز کنيد و بعد از پخته شدن ، پوست آن را بگيريد و با چنگال له کنيد. مقداري نمک ، فلفل ،آويشن و روغن زيتون يا کره روي آن بريزيد تا سيب زميني ها مزه دار شوند.
سپس سيب زميني ها را در کف ظرف مورد نظرتان پهن کنيد و با فشار پشت قاشق ، آن را صاف و يکدست کنيد.بعد روي آن يک لايه نازک پنير پيتزا بريزيد.
فر را با دماي 160 درجه سانتي گراد روشن کنيد تا گرم شود.
گوشت چرخ کرده را با پياز و فلفل دلمه اي تفت دهيد تا کمي رنگش تغيير کند .بعد به آن يک قاشق رب گوجه فرنگي اضافه کنيد و به همراه نمک ، فلفل و آويشن تفت دهيد.
سپس مخلوط گوشت را روي سيب زميني بريزيد و خوب پهن کنيد.
ذرت و پنير پيتزا را هم روي آنها بپاشيد و در آخر براي تزئين گوجه ها را در چند جاي مختلف روي پنير قرار دهيد و ظرف را داخل فر گرم شده بمدت 20 تا 30 دقيقه قرار دهيد تا گراتن آماده شود.