کوکپد/ زمان تهیه  2ساعت است
مواد لازم برای  4نفر
3 عدد تخم مرغ
1 عدد کدوحلوایی متوسط
شکر 1تا 1.5لیوان پر اساس ذائقه
آرد برنج به میزان لازم
1 لیوان شیر
دارچین و هل ساییده و زعفران
مراحل
ابتدا نصف کدو حلوایی را خرد میکنیم و میزاریم با نصف لیوان آب بپزه یا بخار پز بشه. بعد که کاملا پخت زعفران رو به اندازه ی دلخواه اضافه میکنیم و با مخلوط کن یا گوشت کوب برقی حسابی کدو را پوره میکنیم و میگذاریم داخل یخچال تا خنک بشه
 
سه عدد تخم مرغ و شکر و دارچین و یک لیوان شیر و هل ساییده شده رو با هم خوب می‌زنیم
 
پوره ی کدو حلوایی رو به مخلوط بالا اضافه میکنیم و کمی می‌زنیم. آرد برج را کم کم الک میکنیم و اضافه میکنیم. اندازه آرد برنج باید طوری باشه که مواد ما به حالت خمیر شل (مثل مواد پنکیک) در بیاد برای همین میزان مشخصی ندارد.
 
چون این شیرینی داخل تابه سرخ میشه حتما باید میزان شکر در حدی باشه که کاملا شیرین بشه موادمون. ضمنا دارچین و هل میرانشون کاملا به ذائقه مربوطه.
 
تابه رو روی گاز گرم میکنیم و روغن رو اضافه میکنیم و مواد رو مثل پنکیک سرخ میکنیم. کنار این شیرینی میشه از گردو استفاده کرد. نوش جانتون.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar