آموزش طبخ مرغ نمکي در 3 ساعت

کوکپد/ آموزش طبخ مرغ نمکي به مدت ۳ ساعت
مواد لازم براي ۴. ۵ نفر
1 عدد مرغ سالم به وزن 1ونيم يا 2 کيلو
3 بسته نمک براي پخت
فلفل دلمه يک عدد. پياز 3عدد کوچک. 1 عدد بزرگ
هويج 1 عدد کوچک
نمک فلفل به ميران لازم. زعفران هم به ميزان لازم
روغن مايع 3 قاشق غداخوري. کره 50 گرم
مراحل
مرغ سالم رو تميز شسته و ميگذاريم کامل خشک شود. بعد سه قاشق نمک رو کامل با دست به همه جاي مرغ ميزنيم به مدت ۱ دقيقه اين کار رو ادامه ميدهيم تا نمک به خورد مرغ بره
بعد فلفل سياه و زعفران و روغن مايع رو هم به همان روش انجام ميدهيم. بعد يه پياز بزرگ رو خورد کرده با فلفل دلمه روي مرغ ميگذاريم تا به مدت ۲ ساعت مزه دار بشه
مرغ را داخل يک ظرف ميزاريم سلفن ميکشيم تا ۲ ساعت داخل يخچال مزه دار بشه. بعد از ان داخل شکم مرغ رو با هويج و فلفل دلمه خورد شده با پياز کوچک پر ميکنيم
بعد داخل يه قابلمه روحي بزرگ ۳ بسته نمک رو ميريزيم روي حرارت ميزاريم تا داغ شود. بعد مرغ رو داخل يه ماهي تابه قرار ميدهيم و ميزاريم روي نمک ها تا با حرارت نمک پخته شود به مدت ۳ ساعت
در اخر کار کره رو با قلم روي مرغ ميزنيم تا طلايي شود
دوستان مرغ خودش اب ميندازه ميتونيد آنرا برداريد و جدا باهاش سس درست کنيد. اگرم نخواستيد بزاريد کامل ابش کشيده بشه و سرخ بشه
نوش جاااانتون 😍