کوکپد/ آموزش طبخ مرغ نمکی به مدت  ۳ ساعت
مواد لازم برای  ۴. ۵ نفر
1 عدد مرغ سالم به وزن 1ونیم یا 2 کیلو
3 بسته نمک برای پخت
فلفل دلمه یک عدد. پیاز 3عدد کوچک. 1 عدد بزرگ
هویج 1 عدد کوچک
نمک فلفل به میران لازم. زعفران هم به میزان لازم
روغن مایع 3 قاشق غداخوری. کره 50 گرم
مراحل
مرغ سالم رو تمیز شسته و میگذاریم کامل خشک شود. بعد سه قاشق نمک رو کامل با دست به همه جای مرغ میزنیم به مدت ۱ دقیقه این کار رو ادامه میدهیم تا نمک به خورد مرغ بره
بعد فلفل سیاه و زعفران و روغن مایع رو هم به همان روش انجام میدهیم. بعد یه پیاز بزرگ رو خورد کرده با فلفل دلمه روی مرغ میگذاریم تا به مدت ۲ ساعت مزه دار بشه


مرغ را داخل یک ظرف میزاریم سلفن میکشیم تا ۲ ساعت داخل یخچال مزه دار بشه. بعد از ان داخل شکم مرغ رو با هویج و فلفل دلمه خورد شده با پیاز کوچک پر میکنیم
بعد داخل یه قابلمه روحی بزرگ ۳ بسته نمک رو میریزیم روی حرارت میزاریم تا داغ شود. بعد مرغ رو داخل یه ماهی تابه قرار میدهیم و میزاریم روی نمک ها تا با حرارت نمک پخته شود به مدت ۳ ساعت
در اخر کار کره رو با قلم روی مرغ میزنیم تا طلایی شود
دوستان مرغ خودش اب میندازه میتونید آنرا بردارید و جدا باهاش سس درست کنید. اگرم نخواستید بزارید کامل ابش کشیده بشه و سرخ بشه
نوش جاااانتون 😍

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar