ترايفل ژله بستني يک دسر همه پسند

سرآشپز پاپيون/ يه دسر خيلي راحت ، خوشمزه و سريع و بي دردسر اين دسر خيلي سريع و راحت تهيه ميشه . بخاطر طعم بستني و ژله اون ، تقريبا همه پسند هست . دسر خيلي سبکي هست اصلا حجيم و سنگين نيست بنابراين براحتي ميتونيد بعد از نهار و شام سرو کنيد . اگر موادش رو از قبل آماده داشته باشيد تقريبا ده دقيقه بيشتر طول نميکشه سرو اين دسر . بنابراين براحتي ميتونيد براي مهماني هاتون استفاده کنيد چون خيلي سريع و بي دردسر آماده ميشه و بعد ميتونيد بلافاصله سرو و ميل کنيد الزامي به استراحت داخل يخچال نداره . همين طور بخاطر طعم بستني وانيلي و ژله اون ، معمولا اکثرا با هر سليقه اي ، پسند ميکنند .
و از همه مهمتر بچه هاعاشق اين دسر ميشن بخاطر ژله و طعم شيرين اون.
مواد لازم ترايفل ژله بستني
خامه قنادي۲۰۰ گرم
بستني وانيلي۲۰۰ گرم
کيکيک عدد
پودر ژله۲ الي۴ بسته
طرز تهيه ترايفل ژله بستني
زمان تهيه ۲۰دقيقه
۱
هر بسته ژله رو در ۱/۵ ليوان آب جوش (من ليوان دسته دار فرانسوي استفاده کردم) . بعد از اينکه از حرارت افتاد بزاريد داخل يخچال تا سفت بشه . بعد به صورت ساده و مکعبي يا شکل دار ، اون رو برش بزنيد
۲
کيک رو به قطعات مکعبي کوچک برش بزنيد .(اگر باقي مانده و خورده کيک داريد ميتونيد از اونها هم استفاده کنيد )
۳
بستني وانيلي رو بيرون يخچال بگذاريد تا کمي شل بشه خامه قنادي رو با هم زن برقي هم بزنيد تا کمي فرم بگيره ، بعد بستني وانيلي رو اضافه کنيد و کاملا باکمک هم زن باهم مخلوط کنيد
۴
اين دسر در ليوان و يا جام هاي تک نفره سرو ميشه داخل هر ليوان رو تا نصفه تکه هاي کيک و ژله پر کنيد سپس مخلوط خامه و بستني رو که آماده کردين بريزيد تا روي اونها رو بپوشونه و بعد دوباره تکه هاي کيک و ژله بريزيد و بعد دوباره مخلوط خامه و بستني تا سر ليوان پوشيده بشه
۵
هر چقدر تو يخچال بمونه بهتره تا خامه و بستني به خورد کيک بره ولي هيچ الزامي به اين کار نيست ميتونيد بدون استراحت داخل يخچال و سريع مصرف کنيد ، هيج اشکالي نداره و مشکلي پيش نمياد
ساير نکات ترايفل ژله بستني
۲۰۰ گرم بستني حدودا ۲/۳ بسته هاي يک ليتري بستني ميشه