سرآشپز پاپیون/ یه دسر خیلی راحت ، خوشمزه و سریع و بی دردسر این دسر خیلی سریع و راحت تهیه میشه . بخاطر طعم بستنی و ژله اون ، تقریبا همه پسند هست . دسر خیلی سبکی هست اصلا حجیم و سنگین نیست بنابراین براحتی میتونید بعد از نهار و شام سرو کنید .  اگر موادش رو از قبل آماده داشته باشید تقریبا ده دقیقه بیشتر طول نمیکشه سرو این دسر . بنابراین براحتی میتونید برای مهمانی هاتون استفاده کنید چون خیلی سریع و بی دردسر آماده میشه و بعد میتونید بلافاصله سرو و میل کنید الزامی به استراحت داخل یخچال نداره . همین طور بخاطر طعم بستنی وانیلی و ژله اون ، معمولا اکثرا با هر سلیقه ای ، پسند میکنند . 
و از همه مهمتر بچه هاعاشق این دسر میشن بخاطر ژله و طعم شیرین اون.
مواد لازم ترایفل ژله بستنی
خامه قنادی۲۰۰ گرم
بستنی وانیلی۲۰۰ گرم
کیکیک عدد
پودر ژله۲ الی۴ بسته
طرز تهیه ترایفل ژله بستنی
زمان تهیه ۲۰دقیقه
۱
هر بسته ژله رو در ۱/۵ لیوان آب جوش (من لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کردم) . بعد از اینکه از حرارت افتاد بزارید داخل یخچال تا سفت بشه . بعد به صورت ساده و مکعبی یا شکل دار ، اون رو برش بزنید
۲
کیک رو به قطعات مکعبی کوچک برش بزنید .(اگر باقی مانده و خورده کیک دارید میتونید از اونها هم استفاده کنید )
۳
بستنی وانیلی رو بیرون یخچال بگذارید تا کمی شل بشه خامه قنادی رو با هم زن برقی هم بزنید تا کمی فرم بگیره ، بعد بستنی وانیلی رو اضافه کنید و کاملا باکمک هم زن باهم مخلوط کنید
۴
این دسر در لیوان و یا جام های تک نفره سرو میشه داخل هر لیوان رو تا نصفه تکه های کیک و ژله پر کنید سپس مخلوط خامه و بستنی رو که آماده کردین بریزید تا روی اونها رو بپوشونه و بعد دوباره تکه های کیک و ژله بریزید و بعد دوباره مخلوط خامه و بستنی تا سر لیوان پوشیده بشه
۵
هر چقدر تو یخچال بمونه بهتره تا خامه و بستنی به خورد کیک بره ولی هیچ الزامی به این کار نیست میتونید بدون استراحت داخل یخچال و سریع مصرف کنید ، هیج اشکالی نداره و مشکلی پیش نمیاد
سایر نکات ترایفل ژله بستنی
۲۰۰ گرم بستنی حدودا ۲/۳ بسته های یک لیتری بستنی میشه

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar