ایرنا/ رولت اسفناج یک غذای متفاوت با طعمی جدید است که پیشنهاد می‌کنیم یک‌بارهم که شده حتما آن‌را امتحان کنید؛ نهایتا از طعم آن خوش‌تان نخواهد آمد و دیگر درست نمی‌کنید.
رولت اسفناج یک غذای پرخاصیت است و حالا که اسفناج تازه در دسترس است می‌توانید درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم:
اسفناج: ۱۵۰ گرم
پیاز درشت خرد شده: یک دوم پیمانه
ماست چکیده: ۱ پیمانه
سیر رنده شده: ۲ حبه
تخم مرغ: ۵ عدد
گردو خرد شده (دلبخواه): ۳ قاشق غذاخوری
زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: یک دوم قاشق چایی‌خوری
فلفل: یک دوم قاشق چایی‌خوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایی‌خوری
روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم.
۲. برگ‌های اسفناج را با سه قاشق غذاخوری آب داخل قابلمه ریخته و ۴-۳ دقیقه آن‌ها را بپزید. سپس از روی حرارت برداشته وقتی سرد شد آب اضافی آن را بگیرید.
۳. اسفناج پخته را همراه با پیاز خرد شده، تمام ادویه‌ها، روغن و تخم مرغ داخل مخلوط کن یا غذا ساز ریخته و دو دقیقه همه‌ی مواد را هم زده تا کامل خرد شوند و به صورت یک مایع یک‌دست در آید.
۴. به مایع اسفناج گردو خرد شده و زرشک را اضافه و مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. داخل سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و مایع آماده شده را روی کاغذ ریخته و با قاشق روی سطح کاغذ پخش می‌کنیم.
۵. داخل سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و مایع آماده شده را روی کاغذ ریخته و با قاشق روی سطح کاغذ پخش می‌کنیم.
۶. سینی را داخل فر گذاشته تا برای ۱۵ دقیقه بپزد. تا آماده شدن اسفناج، ماست را با سیر رنده شده و کمی نمک مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم.
۷. وقتی اسفناج پخت از فر خارج کرده و می‌گذاریم تا سرد شود. سپس اسفناج را پشت و رو کرده و کاغذ را جدا می‌کنیم.
۸. اسفناج ورقه‌ای را با چاقو به صورت نوار‌های بلند برش می‌دهیم.
۹. روی هر نوار را از بالا تا پایین با ماست می‌پوشانیم و به آرامی نوار اسفناجی را رول می‌کنیم.
۱۰. می‌توانید رولت‌های آماده را همان موقع سرو کنید و یا در یخچال گذاشته و یک ساعت بعد سرو کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar