نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

رولت اسفناج يک غذاي پرخاصيت با طعمي جديد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
رولت اسفناج يک غذاي پرخاصيت با طعمي جديد

ايرنا/ رولت اسفناج يک غذاي متفاوت با طعمي جديد است که پيشنهاد مي‌کنيم يک‌بارهم که شده حتما آن‌را امتحان کنيد؛ نهايتا از طعم آن خوش‌تان نخواهد آمد و ديگر درست نمي‌کنيد.
رولت اسفناج يک غذاي پرخاصيت است و حالا که اسفناج تازه در دسترس است مي‌توانيد درست کنيد و از طعم آن لذت ببريد.

مواد لازم:
اسفناج: ۱۵۰ گرم
پياز درشت خرد شده: يک دوم پيمانه

ماست چکيده: ۱ پيمانه
سير رنده شده: ۲ حبه
تخم مرغ: ۵ عدد
گردو خرد شده (دلبخواه): ۳ قاشق غذاخوري
زرشک: ۲ قاشق غذاخوري
نمک: يک دوم قاشق چايي‌خوري
فلفل: يک دوم قاشق چايي‌خوري
زردچوبه: ۱ قاشق چايي‌خوري
روغن مايع: ۱ قاشق غذاخوري
 
طرز تهيه و دستور پخت:
۱. فر را روي حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم مي‌کنيم.
۲. برگ‌هاي اسفناج را با سه قاشق غذاخوري آب داخل قابلمه ريخته و ۴-۳ دقيقه آن‌ها را بپزيد. سپس از روي حرارت برداشته وقتي سرد شد آب اضافي آن را بگيريد.
۳. اسفناج پخته را همراه با پياز خرد شده، تمام ادويه‌ها، روغن و تخم مرغ داخل مخلوط کن يا غذا ساز ريخته و دو دقيقه همه‌ي مواد را هم زده تا کامل خرد شوند و به صورت يک مايع يک‌دست در آيد.
۴. به مايع اسفناج گردو خرد شده و زرشک را اضافه و مواد را با هم مخلوط مي‌کنيم. داخل سيني فر را با کاغذ روغني پوشانده و مايع آماده شده را روي کاغذ ريخته و با قاشق روي سطح کاغذ پخش مي‌کنيم.
۵. داخل سيني فر را با کاغذ روغني پوشانده و مايع آماده شده را روي کاغذ ريخته و با قاشق روي سطح کاغذ پخش مي‌کنيم.
۶. سيني را داخل فر گذاشته تا براي ۱۵ دقيقه بپزد. تا آماده شدن اسفناج، ماست را با سير رنده شده و کمي نمک مخلوط کرده و کنار مي‌گذاريم.
۷. وقتي اسفناج پخت از فر خارج کرده و مي‌گذاريم تا سرد شود. سپس اسفناج را پشت و رو کرده و کاغذ را جدا مي‌کنيم.
۸. اسفناج ورقه‌اي را با چاقو به صورت نوار‌هاي بلند برش مي‌دهيم.
۹. روي هر نوار را از بالا تا پايين با ماست مي‌پوشانيم و به آرامي نوار اسفناجي را رول مي‌کنيم.
۱۰. مي‌توانيد رولت‌هاي آماده را همان موقع سرو کنيد و يا در يخچال گذاشته و يک ساعت بعد سرو کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره