خوراک رژيمي مرغ و سبزيجات
کوکپد/ مواد لازم براي ۴نفر
1 عدد هويج بزرگ
1 عدد سيب زميني بزرگ
شش تکه مرغ
نصف فلفل دلمه اي قرمز نداشتين همون سبز
1 عدد پياز بزرگ
نمک، جوز هندي، زنجبيل ، زردچوبه
1 مشت جعفري تازه خورد نشده
2 قاشق غذا خوري سرکه ي برنج(چون گرونه و پيدا کردنش سخته از سرکه سفيد هم ميتونيد استفاده کنيد)
مراحل
ابتدا مرغ ها را در مقداري آب نمک ولرم و سرکه (حدود دو کاسه آب و دو و نيم قاشق غذا خوري پر نمک و دو قاشق غذا خوري سرکه) به مدت ۴۵ دقيقه خيس ميکنيم سپس آنها را خوب خشک کرده
با پياز هاي خلالي شده و مقدار کمي روغن با شعله ي بالا تفت ميدهيم تا سبک شوند سپس يک قاشق چاي خوري زردچوبه ميريزيم پنج دقيقه ديگر تفت ميدهيم سپس قلفل قرمز هاي نگيني خورد شده را به مواد اضافه کرده خوب تفت ميدهيم تا بوي مرغ را بگيرند
۵ دقيقه بعد به اندازه ي نوک قاشق چاي خوري از زنجبيل و جوز هندي روي مرغ ميريزيم باز ۵ دقيقه ديگر تفت ميدهيم سپس به اندازه يک قاشق چاي خوري سر صاف روي مرغ ها نمک ميريزيم باز تفت ميدهيم
حالا هويج هايي که چهار تکه کرده ايم را اضافه و ۵ دقيقه ديگر تفت ميدهيم سپس يک مشت جعفري تازه و سيب زميني را که چند تکه ي کوچک کرده ايم را اضافه و تند تفت ميدهيم تا جعفري ها نسوزند و حجمشان کم شود(مدت زمان تفت دادن کل مواد با مرغ نيم ساعت ميشود تقريبا)
وقتي حجم جعفري ها کم شد به اندازه ي يک ليوان و نيم پر آب جوش به مرغ ها اضافه ميکنيم و ميگذاريم با شعله ي متوسط رو به ملايم به مدت يک ساعت بپزد در آخر کار از آب مرغ ميچشيم اگر نمک کم بود کمي اضافه ميکنيم
ميتوانيد در آخر پخت جعفري ها را خارج کنيد بوي خوش جعفري بوي زهم مرغ را ميگيرد و عطر فوق العاده اي به آن ميدهد همچنين فلفل دلمه اي قرمز و زنجبيل و جوز هندي
اين غذا با حداقل روغن درست ميشود سعي کنيد نسبت به مواد ظرف کوچکتري انتخاي کنيد تا آب کمتري بريزيد و هميشع آب کمي در مرغ براي پخت بريزيد اين کار طعم مرغتان را فوق العاده ميکند
به اين سبک که آموختم درست کنيد و نظر خود را از طعم آن کامنت کنيد دوستان