آموزش تهيه نان انجيري با مغز حلوا

کوکپد/ دوستان من اين دستور رو کامل و جامع توضيح دادم و هم از انجير و هم حلوا استفاده کردم مرباي انجير رو تو ميکسر ريختم تا يکدست بشه اميدوارم درست کنيد و خوشتون بياد😉
مواد لازم براي ۶ نفر
ارد2 ليوان حدودا
30 گرم شکر
عدد تخم مرغ1
1 ق چ خمير مايه
گرم روغن30
نمک1/4ق چ
شير ولرم1/2ليوان
حلوا به مقدار لازم
مراحل
براي تهيه نان خرمايي ابتدا شير ولرم را به همراه ۱ قاشق مرباخوري شکر و پودر خمير مايه فوري داخل يک کاسه مناسب ترکيب مي کنيم، سپس درب کاسه را مي گذاريم و آنرا به مدت ۵ تا ۱۰ دقيقه در يک جاي گرم قرار مي دهيم.
در اين مرحله تخم مرغ ها را داخل يک کاسه بزرگ کمي مخلوط مي کنيم تا از حالت لختگي خارج شوند، سپس روغن مايع را به همراه باقيمانده شکر اضافه مي کنيم و کمي مخلوط مي کنيم تا مواد با هم يکدست شوند
حالا خمير مايه عمل آمده را اضافه مي کنيم و کمي مخلوط مي کنيم تا مواد يکدست شوند. در ادامه آرد را الک مي کنيم، سپس در چند مرحله به کاسه اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم تا خميري يکدست جمع شود.
به دليل اينکه آردها مختلف آب خور متفاوتي دارند، ممکن است مقداري کمتر يا بيشتري به آرد نياز باشد. تا زماني که خمير ديگر به دست نچسبد آرد اضافه مي کنيم و به مدت ۱۵ دقيقه با دست ورز مي دهيم تا خمير منسجم و يکدست شود
پس از ورز دادن؛ سپس يک کاسه مناسب را با روغن چرب مي کنيم و خمير را درون کاسه قرار مي دهيم. در ادامه روي کاسه را با سلفون مي پوشانيم و به مدت يک ساعت کنار مي گذاريم
خمير را در اين مدت بايد در يک جاي نسبتا گرم قرار دهيم تا حجمش دو برابر شود. پس از اينکه خمير حجيم شد، آنرا به سطح کار منتقل مي کنيم و چند دقيقه ورز مي دهيم تا هواي اضافي موجود در خمير به طور کامل گرفته شود
در اين مرحله خمير را به ۶ قسمت مساوي تقسيم کرده و چونه مي کنيم. در ادامه چونه ها را وردنه باز مي کنيم و ۱ قاشق غذاخوري پر حلوا وسط خميرها مي ريزيم، سپس لبه هاي خمير را در وسط جمع مي کنيم و با فشار دست به هم وصل مي کنيم
در صورت تمايل چند برش هم روي خمير ايجاد مي کنيم تا ظاهر زيباتري داشته باشد. در ادامه فر را با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد روشن مي کنيم تا کاملا گرم شود، سپس داخل سيني فر را با کاغذ روغني پوشش مي دهيم.
در اين مرحله خميرها را داخل سيني فر مي چينيم و با ترکيب زعفران دم کرده، ۱ قاشق غذاخوري شير و يک زرده تخم مرغ رومال مي کنيم و در صورت تمايل مي توانيم مقداري سياه دانه يا کنجد هم روي خميرها بريزيم
حالا سيني فر را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقيقه درون طبقه وسط فر قرار مي دهيم و اجازه مي دهيم نان ها بپزند. براي اينکه نان ها خشک نشوند بهتر است يک کاسه آب جوش هم داخل فر قرار دهيم تا باعث ايجاد رطوبت در فر شود
پس از اينکه پخت نان ها به پايان رسيد، چند دقيقه گريل را روشن مي کنيم تا روي نان ها رنگ بگيرد، سپس آنها را از فر خارج مي کنيم. پس از اينکه نان ها خنک شدند آنها را داخل جا ناني يا پارچه مي پيچيم تا خشک نشوند