logo

طرز تهيه پيازچه پلو؛ خوش‌طعم و خوش‌عطر

منبع
ايرنا
بروزرسانی
طرز تهيه پيازچه پلو؛ خوش‌طعم و خوش‌عطر

ايرنا/ پيازچه‌پلو را درست کنيد و يک طعم فوق‌العاده و خوش‌عطر را تجربه کنيد.
مواد لازم براي تهيه پيازچه پلو:
برنج: دو پيمانه
گوشت مرغ چرخ‌کرده: ۲۵۰ گرم
پيازچه: ۱۰۰ گرم
زعفران حل کرده: يک قاشق غذاخوري

کره: ۵۰ گرم
هويج پخته: يک عدد
فلفل دلمه‌اي نگيني شده: يک عدد
نمک و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهيه و دستور پخت پيازچه پلو:
۱. ابتدا برنج را آبکش و دم مي‌کنيم، مرغ‌ها را مي پزيم و با فلفل دلمه‌اي و هويج پخته چرخ مي‌کنيم.
۲. بعد با نمک و فلفل کاملا ورز مي‌دهيم و به صورت توپ‌هاي کوچکي در مي آوريم و در نيمي از کره تفت مي‌دهيم.
۳. پيازچه‌ها را حلقه حلقه و در باقي مانده کره سرخ مي‌کنيم. به هنگام سرو، پيازچه‌ها را لابه‌لاي برنج مي‌ريزيم و توپ‌هاي چرخ‌کرده را کنار غذا براي تزيين قرار مي‌دهيم. مقداري از برنج را هم با زعفران مخلوط و پلو را تزيين مي‌کنيم. (مي‌توان هويج و فلفل را با پيازچه به برنج اضافه کرد.)

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره