ایرنا/ پیازچه‌پلو را درست کنید و یک طعم فوق‌العاده و خوش‌عطر را تجربه کنید.
مواد لازم برای تهیه پیازچه پلو:
برنج: دو پیمانه
گوشت مرغ چرخ‌کرده: ۲۵۰ گرم
پیازچه: ۱۰۰ گرم
زعفران حل کرده: یک قاشق غذاخوری
کره: ۵۰ گرم
هویج پخته: یک عدد
فلفل دلمه‌ای نگینی شده: یک عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت پیازچه پلو:
۱. ابتدا برنج را آبکش و دم می‌کنیم، مرغ‌ها را می پزیم و با فلفل دلمه‌ای و هویج پخته چرخ می‌کنیم.
۲. بعد با نمک و فلفل کاملا ورز می‌دهیم و به صورت توپ‌های کوچکی در می آوریم و در نیمی از کره تفت می‌دهیم.
۳. پیازچه‌ها را حلقه حلقه و در باقی مانده کره سرخ می‌کنیم. به هنگام سرو، پیازچه‌ها را لابه‌لای برنج می‌ریزیم و توپ‌های چرخ‌کرده را کنار غذا برای تزیین قرار می‌دهیم. مقداری از برنج را هم با زعفران مخلوط و پلو را تزیین می‌کنیم. (می‌توان هویج و فلفل را با پیازچه به برنج اضافه کرد.)

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar