غذالند/ کیک میوه ای، یکی از انواع کیک های خوشمزه و لذیذ برای همه افراد و به خصوص کودکان می باشد. وجود انواع میوه‌ های تازه فصل در این کیک خوشمزه، باعث طرفداری آن در میان اکثر افراد شده است. از این رو می توانید این کیک خوشمزه و عالی را در زمان بسیار کوتاهی و خیلی راحت در منزل طبخ کرده و یک عصرانه دلچسب و لذیذ به همراه خانواده نوش جان کنید.
کیک میوه‌ای را هم می توانید در قالب های ساده طبخ کنید و پس از آماده شدن در شکل ها و اندازه های مورد نظر خود برش دهید. همچنین می توانید آن را در قالب های کاپ کیک تک نفره آماده کنید و به راحتی سرو نمایید. با این روش می توانید بر روی هر قالب یک تکه از برش های میوه خشک شده شکری را نیز به صورت تزیین بر روی آن بگذارید و ظاهر آن را عالی کنید.
 
مواد لازم
آرد: ۱ پیمانه
شکر: نصف پیمانه
شیر: دو سوم لیوان
کره آب شده: یک چهارم پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
تکه های میوه مدنظر: به مقدار لازم
پودر گردو: به مقدار لازم
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
جوش‌شیرین: نصف قاشق چایخوری
هل: نصف قاشق چایخوری
آبمیوه مدنظر: یک چهارم پیمانه
مراحل
 گام 1ابتدا تخم مرغ ها، وانیل و هل را در یک ظرف ریخته و مخلوط نمایید.
 گام 2سپس شکر را افزوده و ۳ تا ۵ دقیقه مواد را با همزن برقی مخلوط نمایید تا شکر حل شود.
 گام 3آبمیوه، شیر و سپس کره را افزوده و مخلوط کنید.
 گام 4در یک ظرف جداگانه آرد، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با یکدیگر مخلوط کنید.
 گام 5سپس مخلوط آرد را مرحله مرحله به ظرف مواد افزوده و هم بزنید.
 گام 6سپس تکه های میوه شکری و پودر گردو را نیز اضافه و مخلوط کنید.
 گام 7قالب کیک را کمی چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید.
 گام 8فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و چند دقیقه بعد از گرم شدن، سینی فر را به مدت ۴۵ دقیقه در آن قرار دهید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar