آموزش تهيه کيک ميوه اي
غذالند/ کيک ميوه اي، يکي از انواع کيک هاي خوشمزه و لذيذ براي همه افراد و به خصوص کودکان مي باشد. وجود انواع ميوه هاي تازه فصل در اين کيک خوشمزه، باعث طرفداري آن در ميان اکثر افراد شده است. از اين رو مي توانيد اين کيک خوشمزه و عالي را در زمان بسيار کوتاهي و خيلي راحت در منزل طبخ کرده و يک عصرانه دلچسب و لذيذ به همراه خانواده نوش جان کنيد.
کيک ميوهاي را هم مي توانيد در قالب هاي ساده طبخ کنيد و پس از آماده شدن در شکل ها و اندازه هاي مورد نظر خود برش دهيد. همچنين مي توانيد آن را در قالب هاي کاپ کيک تک نفره آماده کنيد و به راحتي سرو نماييد. با اين روش مي توانيد بر روي هر قالب يک تکه از برش هاي ميوه خشک شده شکري را نيز به صورت تزيين بر روي آن بگذاريد و ظاهر آن را عالي کنيد.
مواد لازم
آرد: ۱ پيمانه
شکر: نصف پيمانه
شير: دو سوم ليوان
کره آب شده: يک چهارم پيمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
تکه هاي ميوه مدنظر: به مقدار لازم
پودر گردو: به مقدار لازم
بيکينگ پودر: ۱ قاشق چايخوري
وانيل: نصف قاشق چايخوري
جوششيرين: نصف قاشق چايخوري
هل: نصف قاشق چايخوري
آبميوه مدنظر: يک چهارم پيمانه
مراحل
گام 1ابتدا تخم مرغ ها، وانيل و هل را در يک ظرف ريخته و مخلوط نماييد.
گام 2سپس شکر را افزوده و ۳ تا ۵ دقيقه مواد را با همزن برقي مخلوط نماييد تا شکر حل شود.
گام 3آبميوه، شير و سپس کره را افزوده و مخلوط کنيد.
گام 4در يک ظرف جداگانه آرد، بيکينگ پودر و جوش شيرين را با يکديگر مخلوط کنيد.
گام 5سپس مخلوط آرد را مرحله مرحله به ظرف مواد افزوده و هم بزنيد.
گام 6سپس تکه هاي ميوه شکري و پودر گردو را نيز اضافه و مخلوط کنيد.
گام 7قالب کيک را کمي چرب کرده و مواد را داخل آن بريزيد.
گام 8فر را در دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد تنظيم کنيد و چند دقيقه بعد از گرم شدن، سيني فر را به مدت ۴۵ دقيقه در آن قرار دهيد.