نماد آخرین خبر

فوت و فن‌هاي طبخ خورشت کدو حلوايي

منبع
ايرنا
بروزرسانی
فوت و فن‌هاي طبخ خورشت کدو حلوايي

ايرنا/و کدو حلوايي به‌خاطر طعم شيريني که دارد مي‌تواند در انواع غذاها استفاده شود و ترکيب متفاوت و لذيذي را بسازد. يکي از اين غذاها که کدو حلوايي عنصر اصلي آن است، خورشت کدو حلوايي است که به راحتي هم درست مي‌شود.

مواد لازم براي تهيه خورشت کدو حلوايي:

  • مرغ: ۴تکه دلخواه (اين خورش را ميتوانيد با گوشت هم درست کنيد)
  • آلو: ۱۰۰گرم
  • کدوحلوايي تکه شده پخته:۲۰۰گرم
  • رب گوجه‌فرنگي: ۳ قاشق سوپ‌خوري
  • روغن: ۴ قاشق سوپ‌خوري
  • پياز: ۲عدد متوس
  • دارچين، نمک و فلفل سياه: به ميزان لازم

طرز تهيه و دستور پخت خورشت کدو حلوايي:

۱. يک عدد پياز را به همراه تکه‌هاي مرغ و يک عدد هويج متوسط و ۳ ساقه کرفس با ۲ پيمانه آب در قابلمه روي حرارت بگذاريد تا کاملا مرغ بپزد. سپس آن را از آب مرغ خارج کرده و آب مرغ را صاف کنيد و کنار بگذاريد.

۲. پياز ديگررا نگيني کرده وبا روغن تفت دهيد. سپس کمي زردچوبه به آن بيفزاييد و يک دقيقه ديگر نيز به تفت دادن ادامه دهيد. سپس رب را به همراه ادويه‌ها اضافه کنيد و يک دقيقه تفت دهيد تا بوي خامي آن برود. سپس مرغ را افزوده و کمي تفت دهيد.

۳. در نهايت آب‌مرغ را کنارگذاشته و آلو را بيفزاييد و بگذاريد تا خورش براي ۳۰ دقيقه جا بيفتد. تکه‌هاي پخته کدو حلوايي را روي خورش گذاشته و بدون هم‌زدن بگذاريد تا ۱۰ دقيقه با خورش جوش خورده و به‌اصطلاح، طعم بگيرد. سپس آن را خاموش کنيد.

۴. در هنگام سرو، تکه‌هاي کدو را کنار گذاشته و پس از کشيدن خورش در ظرف مورد نظر، تکه‌هاي کدو را درآن قرار داده و با نان يا برنج ميل کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar