طرز تهيه کيک پارما چيکن

کتاب کاله/ کيک پارما چيکن نوعي کيک مرغ است که به کمک پارماي مرغ تهيه ميشود و يک غذاي فانتزي بسيار خوشمزه و پر طرفدار است. اين کيک خوشمزه را ميتوانيد براي مهمانيهاي خاص خود تهيه و آن را سرو کنيد.
مواد لازم براي تهيه کيک پارما چيکن
پارما چيکن يک بسته
نان تست يک بسته
خيارشور نگيني خرد شده چهار عدد
گردو خرد شده ۱۰ عدد
جعفري خرد شده نصف پيمانه
پيازچه خرد شده نصف پيمانه
سس مايونز يک پيمانه
پنير خامهاي ۱۰۰ گرم
ماست چکيده يک پيمانه
طرز تهيه کيک پارما
در ابتدا پارما چيکنها را خرد کنيد و آنها را درون ظرفي متوسط بريزيد. خيارشور نگيني شده، گردوي خرد شده، جعفري و پيازچه را به ظرفتان اضافه کنيد و موادتان را خوب با هم مخلوط کنيد.
در يک ظرف ديگر سس مايونز، پنير خامهاي و ماست چکيده را با هم ترکيب کنيد و کمي نمک و فلفل به آن اضافه کنيد و هم بزنيد. ۹۰ درصد از سسي که تهيه کرديد را به ترکيب پارما چيکن اضافه کنيد.
اطراف نانهاي تست را با چاقو برش دهيد و آنها را جدا کنيد. سپس يک لايه نان تست را در ظرف مورد نظرتان بچينيد سپس با موادي که تهيه کرده بوديد روي سطح نانها را بپوشانيد و به همين ترتيب لايهها را تکرار کنيد.
در لايه نهايي بعد از چيدن نانهاي تست سطح روي آنها را با سس باقي مانده بپوشانيد و روي آن را با سليقه خود تزيين کنيد. کيک پارما چيکن را چند ساعت در يخچال قرار دهيد سپس آن را سرو و ميل کنيد.