کتاب کاله/ کیک پارما چیکن نوعی کیک مرغ است که به کمک پارمای مرغ تهیه می‌شود و یک غذای فانتزی بسیار خوشمزه و پر طرفدار است. این کیک خوشمزه را می‌توانید برای مهمانی‌های خاص خود تهیه و آن را سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک پارما چیکن
پارما چیکن یک بسته
نان تست یک بسته
خیارشور نگینی خرد شده چهار عدد
گردو خرد شده ۱۰ عدد
جعفری خرد شده نصف پیمانه
پیازچه خرد شده نصف پیمانه
سس مایونز یک پیمانه
پنیر خامه‌ای  ۱۰۰ گرم
ماست چکیده یک پیمانه
 
طرز تهیه کیک پارما
در ابتدا پارما چیکن‌ها را خرد کنید و آن‌ها را درون ظرفی متوسط بریزید. خیارشور نگینی شده، گردوی خرد شده، جعفری و پیازچه را به ظرفتان اضافه کنید و موادتان را خوب با هم مخلوط کنید.
در یک ظرف دیگر سس مایونز، پنیر خامه‌ای و ماست چکیده را با هم ترکیب کنید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و هم بزنید. ۹۰ درصد از سسی که تهیه کردید را به ترکیب پارما چیکن اضافه کنید.
اطراف نان‌های تست را با چاقو برش دهید و آن‌ها را جدا کنید. سپس یک لایه نان تست را در ظرف مورد نظرتان بچینید سپس با موادی که تهیه کرده بودید روی سطح نان‌ها را بپوشانید و به همین ترتیب لایه‌ها را تکرار کنید.
در لایه نهایی بعد از چیدن نان‌های تست سطح روی آن‌ها را با سس باقی مانده بپوشانید و روی آن را با سلیقه خود تزیین کنید. کیک پارما چیکن را چند ساعت در یخچال قرار دهید سپس آن را سرو و میل کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar