طرز تهيه اگ نودل کريسپي با ميگو

کتاب کاله/ شايد تا به حال درباره اگ نودل شنيده باشيد. اگ نودل، يک مدل نودل است که با تخم مرغ و آرد برنج درست ميشود. ميخواهيم طرز تهيه اگ نودل کريسپي با ميگو و سس ماما را به شما آموزش دهيم.
مواد لازم
ميگو ۱۰۰ گرم
نودل ۸۵ گرم
فلفل دلمهاي قرمز يکدوم عدد
فلفل دلمهاي سبز يکدوم عدد
پيازچه يک عدد
زنجبيل تازه پنج گرم
سير يک حبه
هويج ۱۰۰ گرم
روغن به ميزان لازم
نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
ليموترش يکدوم عدد
سس اويستر (صدف) ماماسيتا ۲۰ ميليليتر
طرز تهيه
ابتدا، هويج، پيازچه و فلفل دلمهايها را بشوييد. سپس پوست سير را جدا کنيد. هويج را به صورت مستطيلي برش داده و فلفل دلمهايها را هم به صورت خلالي خرد کنيد. اگر از زنجبيل تازه استفاده ميکنيد، سير و زنجبيل را رنده کنيد.
يک قابلمه برداريد و مقداري آب و نمک داخل آن بريزيد سپس روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد. اگ نودل را در قابلمه بريزيد و زماني که کمي از پخت کامل آن مانده بود، آن را آبکش کنيد. به ازاي هر نفر، نصف پيمانه از آب آگ نودل را کنار بکذاريد.
تابهاي را روي حرارت بالا قرار دهيد و مقداري نسبتا زيادي روغن داخل تابه بريزيد. اگ نودل آبکش شده را کاملا سرخ کنيد. سپس چند لايه دستمال کاغذي روي هم بچينيد و اگ نودلها را روي دستمال قرار دهيد تا روغن اضافيشان گرفته شود.
يک کاسه برداريد و سير، آب ليمو، زنجبيل و پيازچه را داخل کاسه بريزيد سپس رگ کمر ميگو را جدا کرده و ميگو را داخل مواد ابه مدت نيم ساعت ستراحت دهيد.
يک تابه برداريد. مقداري روغن داخل تابه بريزيد. آب مواد را گرفته و ميگو را ب همراه مواد با حرارت بالا تفت دهيد تا سرخ شود.
تابه ديگري را روي حرارت بالا قرار دهيد. مقدار کمي روغن در تابه داغ کنيد. هويج را در تابه تفت دهيد. بعد از سه دقيقه، فلفل دلمهاي را هم اضافه کنيد و بعد از دو دقيقه ميگو سرخ شده را اضافه کنيد. همه مواد را يک دقيقه ديگر تفت دهيد سپس به ميزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنيد.
در آخر اگ نودل سرخ شده را به تابه اضافه کنيد. سس ماماسيتا و مقداري از آب اگ نودل را اضافه کنيد. مقداري نمک و فلفل هم اضافه کرده و تابه را از روي حرارت برداريد. اگ نودل کريسپي آماده است. داخل ظرف مناسب سرو کرده و با مقداري پيازچه يا جعفري تزيين کنيد.