نوشيدني ها/ موهيتوي خوشمزه انار با فرمول سرآشپز
باشگاه خبرنگاران/ فصلهاي سرد سال فرصت مناسبي براي استفاده از ميوههاي زمستاني هستند. شايد تا به حال به سرو يک نوشيدني هيجانانگيز به جاي آب انار فکر کرده باشيد. اين نوشيدني نوعي موهيتو انار است که به راحتي و در مدت زمان کوتاهي تهيه ميشود.
مواد اوليه اين نوشيدني شامل ليموناد خانگي، سيروپ نعنا و نوشيدني موهيتو انار است که هرکدام از اين موارد به سادگي در مراحل تهيه شرح داده شده است. مهمترين نکته در تهيه اين نوشيدني استفاده از مواد اوليه تازه است که باعث ميشود نوشيدني شما عطر و طعم خاص و متفاوتي به خود بگيرد؛ بنابراين بهتر است هيجان اين نوشيدني را از دست ندهيد و براي تهيه نوشيدني موهيتو و انار دست به کار شويد.
مواد لازم براي تهيه سيروپ نعنا
شکر يک ليوان
آب دو ليوان
برگ نعنا تازه به مقدار لازم
مواد لازم براي تهيه موهيتو
سيروپ نعنا يک يا دو قاشق غذاخوري
ليموترش به مقدار لازم
برگ نعنا تازه (خردشده) ۱۰ برگ
آب انار يک ليوان
ليموناد خانگي يک ليوان
سودا نصف ليوان
دانه انار براي تزيين
برگ نعنا براي تزيين
مواد لازم براي تهيه ليموناد خانگي
آب ليموترش تازه نصف ليوان
شکر نصف ليوان
آب دو ليوان
طرز تهيه موهيتو انار
براي تهيه موهيتو انار ابتدا بايد سيروپ نعنا را تهيه کرد. براي شروع آب و شکر را در يک قابلمه کوچک ريخته و روي شعله متوسط قرار دهيد، آن را مدام هم بزنيد تا به نقطه جوش برسد و شکر بهطورکامل در آب حل شود. سپس برگ نعنا را به آن اضافه کنيد. سيروپ را به مدت ۱۰ دقيقه روي شعله کم بگذاريد تا بجوشد.
سيروپ نعنا را از روي گاز برداشته و کنار بگذاريد تا خنک شود. بهتر است سيروپ را دو تا سه ساعت کنار بگذاريد تا عطر و طعم دلخواه را بگيرد. سپس برگهاي نعنا را از آن خارج کنيد و دور بريزيد. به اين ترتيب سيروپ نعنا براي تهيه نوشيدني براي شب يلدا آماده شده است.
قبل از تهيه نوشيدني موهيتو انار بايد ليموناد تازه خانگي را تهيه کنيم. براي اين کار ابتدا شکر و يک و نيم ليوان آب را در يک قابلمه کوچک ريخته روي گاز با شعله کم قرار دهيد تا شکر کامل در آب حل شود. سپس سيروپ شکر را در يک ليوان يا ظرف ديگري بريزيد تا خنک شود.
آب ليموترش را با يک سوم پيمانه از محلول شکر و آب باقيمانده مخلوط کنيد و هم بزنيد. ليموناد خانگي حاضر است. ميتوانيد ليموناد را تست کنيد و در صورت دلخواه سيروپ شکر بيشتري به آن اضافه کنيد.
حال به سراغ تهيه موهيتو انار خواهيم رفت. ليموترش را خوب شسته و با پوست حلقهحلقه خرد کنيد. براي تهيه اين نوشيدني دو حلقه ليمو کافي است.
يک ليوان بزرگ مناسب سرو نوشيدني براي شب يلدا انتخاب کرده، ليموترش، سيروپ نعنا و نعنا خردشده را در آن بريزيد و مواد را کمي با هم مخلوط کنيد تا هرکدام طعم خود را آزاد کنند و با هم ترکيب شوند.
مقداري يخ در ليوان بريزيد. ليموناد و آب انار را به آن اضافه کرده و نوشيدني را خوب هم بزنيد. سودا را روي نوشيدني موهيتو انار ريخته و روي آن را با دانههاي انار و برگهاي کوچک نعنا تزيين کنيد.