نماد آخرین خبر

طرز تهيه حمص لبو يک پيش غذاي جذاب و خوشمزه

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
طرز تهيه حمص لبو يک پيش غذاي جذاب و خوشمزه

باشگاه خبرنگاران/ حتما تا به حال بار‌ها نام حمص را شنيده‌ايد، پيش‌غذايي که قبلا امتحان کرده‌ايد. حمص کلاسيک معمولا با نخود پخته تهيه مي‌شود و کرم رنگ است. در حالي‌که اين پيش‌غذاي خوشمزه را مي‌توان با مواد مختلف ديگر هم درست کرد مثلا حمص کدو حلوايي يا لبو که امروز مي‌خواهيم به شما آموزش دهيم. سس مورد نظر ما از هر نظر با حمص کلاسيک هميشگي تفاوت دارد.

حمص لبو پيش‌غذايي با ترکيب رنگ صورتي و قرمز است که ادويه‌هاي طعم‌دهنده متنوعي دارد. شما مي‌توانيد اين پيش‌غذاي سالم را به عنوان ديپ در کنار کراک، چيپس و ... سرو کنيد. اين پيش‌غذا در کوتاه‌ترين زمان و به راحتي با چند ماده اوليه ساده از جمله لبو، ارده، آب ليموترش و ادويه به کمک يک غذاساز تهيه مي‌شود و غذاي مقوي و سرشار از فيبر براي گياه‌خواران است. وجود لبو در اين ترکيب طعم شيرين دل‌پسندي به حمص مي‌دهد به طوري‌که به هيچ وجه نمي‌توان از اين پيش‌غذاي رنگارنگ و جذاب گذشت.

مواد لازم براي تهيه حمص لبو
چغندر (سايز متوسط) چهار تا پنج عدد

روغن زيتون دو قاشق غذاخوري
ارده دو قاشق غذاخوري
آب ليمو‌ترش دو قاشق غذاخوري
سير (ريز خرد شده) يک عدد
زيره يک قاشق چاي‌خوري
نمک نصف قاشق چاي‌خوري
فلفل سياه يک چهارم قاشق چاي‌خوري

طرز تهيه حمص لبو
براي تهيه اين حمص ابتدا چغندر‌ها را پوست گرفته، بخارپز کنيد و پس از آن لبو‌ها را ريز خرد کنيد.
لبو، ارده، آب ليموترش، سير، زيره و نمک را در غذاساز بريزيد و مواد را خوب مخلوط کنيد.

در حالي‌که غذاساز در حال مخلوط کردن مواد است، روغن زيتون را کم‌کم به مخلوط اضافه کنيد و آن را آنقدر مخلوط کنيد تا کاملا نرم و يک‌دست شود. ترکيب کامل مواد تقريبا پنج دقيقه زمان مي‌برد، اما در صورتي که حمص شما کاملا يک‌دست نشده بود، اين کار را براي مدت زمان بيشتري ادامه دهيد.

مخلوط تهيه شده را کمي مزه کنيد و با توجه به سليقه خود روغن زيتون، فلفل، سير و يا آب ليمو‌ترش بيشتري به آن اضافه کنيد.
ديپ آماده شده را در يک کاسه بريزيد و با انواع سبزيجات مثل جعفري تازه، ليمو و يا آجيل تزيين کنيد.

نکات طرز تهيه حمص لبو
مي‌توانيد اين ديپ خوشمزه را تا پنج روز در يخچال و در ظرف در بسته نگه داريد.
در صورتي که به غذاساز دسترسي نداريد از مخلوط‌کن استفاده کنيد.
حمص لبو زماني که در يخچال مي‌ماند غليظ مي‌شود، هنگام سرو حمص مي‌توانيد آن را با يک قاشق غذاخوري آب سرد هم بزنيد تا کمي رقيق شود. اين کار باعث مي‌شود که ديپ ما دقيقا به غلظت اوليه برگردد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره