نماد آخرین خبر

طرز تهيه اسنک پيتزايي خانگي براي عصرانه اي دلچسب

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه اسنک پيتزايي خانگي براي عصرانه اي دلچسب

کتاب کاله/ چه مهماني داشته باشيد و چه بخواهيد يک عصرانه دورهمي تهيه کنيد نان باگت و انواع اسنک معمولا نقش‌هاي اصلي را بر عهده دارند. نان باگت به خاطر طعم خوشمزه و موادي که مي‌توان براي پر کردن آن به کار برد يک خوراکي اسنکي خوشمزه براي بزرگ و کوچک است. براي تهيه يک فست فود و اسنک سالم مي‌توان داخل آن را با مواد سالم پر کنيد. اگر فر نداريد نگران نباشيد براي تهيه اين اسنک نيازي به فر نداريد. طرز تهيه اسنک خانگي پيتزايي مرغ و قارچ با نان باگت را درادامه بخوانيد.

مواد لازم براي ۶ نفر
سينه مرغ: ۵۰۰ گرم مکعبي و ريز خرد شده
قارچ: ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه‌اي سبز و قرمز: هر کدام نصف و مکعبي خرد شده

سير: ۲ حبه ريز رنده شده
پياز: ۲ عدد متوسط ريز و ساطوري خرد شده
ليموترش: ½ يک عدد ليموترش تازه
نمک، فلفل پاپريکا، فلفل قرمز، فلفل سياه و آويشن: به مقدار لازم
سس سير يا هر سسي که طعم آن را مي‌پسنديد: به مقدار دلخواه

طرز تهيه
ابتدا پياز را به صورت ريز و نگيني خرد کنيد و تفت دهيد. مقداري زردچوبه به پياز اضافه کنيد تا رنگ پياز‌ها طلايي شود. پيش از آن‌که طعم زردچوبه تلخ شود تکه‌هاي مرغ مکعبي و ريز خرد شده را به پياز‌ها اضافه کنيد و تفت دهيد. بعد از اين‌که رنگ تکه‌هاي مرغ تغيير کرد و سفيد شد ۲ حبه سير ريز رنده شده را اضافه کنيد. مقداري سير را با ساير مواد تفت دهيد. بلافاصله بعد از اين‌که بوي سير سرخ شده به مشام‌تان رسيد نمک به همراه فلفل سياه و قرمز، آويشن و پودر فلفل پاپريکا را اضافه کنيد. قارچ‌هاي خرد شده را کمي در کره و فلفل سياه تفت دهيد و سپس به مواد داخل ماهيتابه اضافه کنيد. کمي که تفت خورد فلفل‌هاي دلمه‌اي رنگي مکعبي خرده شده را اضافه کنيد و نصف يک عدد ليموترش يا ليمو سنگي تازه را روي تمام مواد بچکانيد. در تابه رو بگذاريد و شعله گاز را ملايم کنيد تا تمام مواد با هم بپزند. براي پخت مواد داخل اسنک پيتزايي مرغ و قارچ مجلسي بيست تا بيست و پنج دقيقه زمان کافي است. براي درست کردن اين اسنک از هر نوع ناني که دوست داشته باشيد مي‌توانيد استفاده کنيد براي مثال نان باگتي که از عرض و به صورت گرد برش زده‌ايد، نان تست، نان‌هاي مخصوص پنيني و ساير نان‌ها.

براي درست کردن اسنک خانگي پيتزايي مرغ و قارچ با نان باگت، نان‌ها را از طول، مثل وقتي که مي‌خواهيد ساندويچ درست کنيد، برش بزنيد.

مقداري از خمير داخل باگت را برداريد، اما زياد آن را خالي نکنيد. مي‌توانيد خمير را هم برنداريد و کمي با دست آن را به سمت پايين فشار بدهيد. کف نان باگت را با با سس سير يا هر سسي که دوست داريد کمي مرطوب کنيد و بعد مواد مرغ و قارچ را اضافه کنيد. روي اين مواد سس بشامل و در صورت دلخواه برش‌هاي گرد گوجه فرنگي (اختياري است) بعد پنير پيتزا و روي پنير هم مقداري پودر آويشن بپاشيد. فر را روشن کنيد و روي درجه ۲۰۰ درجه سانتي‌گراد تنظيم کنيد. وقتي که فر گرم شد اسنک مرغ و قارچ مجلسي را داخل سيني فر بچينيد و داخل فر قرار دهيد. به محض اين‌که پنير آب شد اسنک خانگي پيتزايي مرغ و قارچ آماده است. ده دقيقه براي آب شدن پنير کافي است. در دو دقيقه پاياني گريل فر را روشن کنيد تا روي پنير طلايي شود. اين اسنک خوشمزه را گرم ميل کنيد.

طرز تهيه سس بشامل
سس بشامل يا همان سس سفيد يک سس خوشمره و کاربردي براي پخت انواع اسنک و انواع غذا‌هاي فست‌فودي از جمله لازانيا است پس بد نيست طرز تهيه کامل آن را بلد باشيد.
براي درست کردن سس سفيد يا سس بشامل يک قاشق کره و يک قاشق آرد همه منظوره را با هم به مدت يک دقيقه تفت دهيد. يک ليوان شير را کم کم به اين مواد اضافه کنيد تا مواد سس گوله نشود و مرتب هم بزنيد تا سس به غلظت فرني برسد. در مرحله بعد ¼ قاشق چايخوري فلفل سياه را اضافه کنيد. اگر احيانا سس بشامل سفت شد بعد از ده دقيقه دو سه قاشق شير به آن اضافه کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره