نماد آخرین خبر

طرز تهيه و فوت و فن گراتن مرغ و قارچ با پنير؛ در فر و بدون فر

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
طرز تهيه و فوت و فن گراتن مرغ و قارچ با پنير؛ در فر و بدون فر

باشگاه خبرنگاران/ گراتن مرغ، گراتن سيب زميني، گراتن مرغ و ماکاروني، گراتن بادمجان و گراتن گوشت و … از جمله خوشمزه‌ترين غذا‌هاي فرنگي با ريشه فرانسوي هستند که جاي خودشان را حسابي در آشپزخانه ايراني باز کرده‌اند. براي درست کردن و تزيين گراتن مرغ يا ساير انواع گراتن هم کار چندان سختي پيش رو ندارد و ما به شما مي‌گوييم دقيقا چکار کنيد. طرز تهيه مرحله به مرحله گراتن مرغ قارچ با پنير و سس بشامل بدون نياز به فر و فوت و فن‌هاي درست کردن انواع گراتن خوشمزه را در ادامه بخوانيد.

مواد لازم براي ۴ تا ۶ نفر
سيب زميني: ۳ عدد متوسط
سينه مرغ: ۱ عدد مکعبي خرد شده
روغن زيتون: به مقدار لازم

پياز: ۱ عدد متوسط نگيني خرد شده
قارچ: ۶ عدد درشت حلقه‌اي خرد شده
سير: ۲ حبه رنده شده
نمک، فلفل سياه، زردچوبه و ادويه کاري: به مقدار دلخواه
پنيرا پيتزا: به مقدار دلخواه

طرز تهيه
ابتدا در يک قابلمه آب را جوش بياوريد و سپس سه عدد (يا بيشتر) سيب زميني متوسط پوست کنده و شسته شده را حلقه حلقه کنيد را در آب جوش بريزيد تا نرم شوند. سيب زميني‌ها نبايد له شوند پس ۴ الي ۶ دقيقه زمان براي پختن آن‌ها کافي است. حالا نمک را به سيب زميني‌ها اضافه کنيد و آبکش کنيد.

در يک تابه مقداري روغن زيتون بريزيد و پياز نگيني خرد شده را اضافه کنيد. پياز را تفت دهيد تا سبک شود سپس سينه مرغ مکعبي خرد شده را هم اضافه دهيد و تفت دهيد تا رنگ گوشت مرغ عوض شود. سير رنده شده يا له شده را هم اضافه کنيد و کمي ديگر تفت دهيد. سپس قارچ‌هاي حلقه شده را اضافه کنيد و هم بزنيد. نمک، فلفل سياه، زردچوبه و ادويه کاري را هم اضافه کنيد و هم بزنيد. در اين مرحله براي طعم گرفتن مواد مي‌توانيد کمي کره هم اضافه کنيد. اجازه دهيد آب مواد کاملا کشيده شود و سپس شعله گاز را خاموش کنيد.

در يک ماهيتابه نچسب کمي روغن زيتون بريزيد و تمام سطح ماهيتابه را چرب کنيد. سيب زميني‌هاي حلقه شده را کف ماهيتابه بچينيد. سپس مايه مرغ و قارچ را اضافه کنيد و روي سيب زميني‌ها پهن کنيد. حالا سس بشامل را اضافه کنيد و روي تمام سطح مايه مرغ و قارچ پخش کنيد. طرز تهيه سس بشامل را در اينجا بخوانيد.

در مرحله بعد پنير پيتزا را اضافه کنيد و درب تابه را ببنديد و روي شعله ملايم گاز به مدت ۱۰ الي ۱۵ دقيقه بگذاريد تا پنير پيتزا کاملا آب شود. اگر از فر استفاده مي‌کنيد در پايان به مدت ۲ دقيقه گريل را روشن کنيد تا پنير پيتزا روي گراتن آب شود.

*براي اين‌که گراتن سبزيجات داشته باشيد مي‌توانيد در اين گراتن گوشت مرغ را حذف کنيد و به جاي آن در صورت دلخواه بادمجان سرخ شده و قارچ و ساير سبزيجاتي که مي‌پسنديد را بريزيد.

*مواد داخل گراتن به جاي مرغ و قارچ مي‌تواند مايه پاستا، مايه ماکاروني يا هر مايه ديگري که دوست داريد باشد.

*گراتن را به جاي گوشت با انواع ژامبون هم مي‌توانيد درست کنيد.

*براي مايه گراتن از اسفناج سرخ شده هم مي‌توانيد استفاده کنيد؛ که در اين صورت گراتن اسفناج و سيب زميني خواهيد داشت.

*اگر فر داريد مواد را به مدت ۲۰ الي ۳۰ دقيقه در دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد در فر بپزيد.

*سس بشامل گراتن شما را نرم و لطيف مي‌کند، اما اگر دوست نداريد مي‌توانيد آن را حذف کنيد.

*مي‌توانيد مواد را لايه لايه در ظرف بچينيد، يعني يک لايه سيب زميني، يک لايه مايه مرغ و قارچ، يک لايه سس بشامل، يک لايه پنير پيتزا و دوباره به همين صورت تکرار کنيد.

 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره