نماد آخرین خبر

طرز تهيه استراتاي مرغ و پنير

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
طرز تهيه استراتاي مرغ و پنير

باشگاه خبرنگاران/ ترکيب سينه مرغ، پنير گودا و سير، ترکيبي محبوب است. طرفداران فست‌فود يا کساني که ميانه چنداني با غذا‌هاي سنتي ايراني ندارند، بار‌ها اين مواد را با هم مخلوط و غذا‌هاي متفاوتي را با کمکشان طبخ کرده‌اند.
اگر شما هم يکي از طرفداران پنير گودا هستيد، با کمک دستور پختي که در ادامه آورده‌ايم، استراتاي مرغ و پنير را آماده کنيد.
اين غذا که ميزان قابل توجهي پروتئين و کمي چربي دارد، گزينه‌اي مناسب براي ورزشکاراني است که قرار است چند ساعت بعد از خوردنش به باشگاه بروند.

مواد لازم براي تهيه استراتاي مرغ و پنير
نان باگت مکعبي خرد شده دو عدد

سينه مرغ مکعبي خرد شده ۳۰۰ گرم
پنير گودا ۲۰۰ گرم
سس خردل دو قاشق چاي‌خوري
نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
پياز يک عدد
تخم مرغ شش عدد
شير ۵۰۰ سي‌سي
خامه ۵۰ گرم
پودر جوز هندي يک چهارم قاشق چاي‌خوري
پودر سير يک چهارم قاشق چاي‌خوري
 
طرز تهيه استراتاي مرغ و پنير
نان‌هاي باگت را بعد از خرد کردن بدون پوشش در معرض هوا قرار دهيد تا کمي از رطوبت خود را از دست بدهند و خشک‌تر شوند.
سينه‌هاي مرغ را با مقداري نمک و فلفل سياه و سس خردل مزه دار کنيد و آماده کنار بگذاريد.

داخل تابه مقداري روغن بريزيد و پياز‌ها را تفت دهيد تا نرم و شفاف شوند. سپس قطعات مرغ را اضافه کنيد و مرتب هم بزنيد تا طلايي شوند و از روي حرارت برداريد.

داخل ظرفي نسوز، قطعات نان باگت، مرغ و پياز را بريزيد. در ظرفي تخم مرغ را با مقداري نمک و فلفل سياه، جوز هندي، پودر سير و خامه خوب مخلوط کنيد و شير را به تدريج به آن اضافه کنيد.

ترکيب آماده شده را در ظرف روي مواد بريزيد و روي آن را با پنير گودا رنده شده بپوشانيد و داخل فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتيگراد ۳۰ دقيقه بپزيد تا طلايي شود. استراتاي مرغ و پنير شما بعد از نيم ساعت در فر ماندن آماده خواهد شد و مي‌توانيد آن سرو کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره