نماد آخرین خبر

طرز تهيه آش حبوبات جوانه دار؛ خوشمزه و مقوي

منبع
بيتوته
بروزرسانی
طرز تهيه آش حبوبات جوانه دار؛ خوشمزه و مقوي

بيتوته/ امروز قصد داريم دستورالعمل تهيه آش حبوبات جوانه دار را به شما آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.

مواد لازم:

جوي پوست‌کنده
يک پيمانه


عدس
۳/۴ پيمانه

بلغور جو
۱/۲ پيمانه

ماش
۳/۴ پيمانه

برنج
۱/۲ پيمانه

سبزي آش همراه با سير
۱/۵ پيمانه

نخود، لوبيا قرمز و لوبيا چيتي
از هرکدام ۱/۲ پيمانه

گوشت گوسفندي با قلم
۲۵۰ گرم

پياز داغ
۱/۲ پيمانه

زردچوبه، نمک و فلفل
به ميزان لازم

روغن، سيرداغ و نعنا داغ
به ميزان لازم



طرز تهيه:
جوي پوست‌کنده، بلغور و برنج را از شب قبل خيسانده و جو را همراه حبوبات جوانه‌دار به غير از ماش و عدس (نخود، لوبيا قرمز و لوبياچيتي) با حرارت ملايم مي‌پزيم تا جوانه‌ها آسيب نبينند، همزمان ماش، عدس، بلغورجو و برنج را نيز با هم مي‌پزيم. در اين مرحله حبوبات پخته شده و سبزي‌ها را مخلوط کرده و يک قاشق چايخوري زردچوبه، نمک و فلفل به آش افزوده و مقداري پيازداغ به آش مي‌افزاييم آن‌گاه گوشت پخته شده را کوبيده و به آن‌ها اضافه مي‌کنيم و مي‌گذاريم تا بپزد. سپس مقداري سير و نعناداغ نيز در اين مرحله اضافه مي‌کنيم.

نکته: هنگامي که گوشت و آب آن را به آش اضافه مي‌کنيم بايد مواظب باشيم که آش ته نگيرد. ضمنا در غذا‌هاي حاوي جو بهتر است نمک در پايان غذا اضافه شود تا غذا ته نگيرد.

طرز تهيه حبوبات جوانه‌دار:
حبوبات را ۲۴ ساعت خيسانده و در اين مدت آب حبوبات را پنج ساعت يک‌بار عوض مي‌کنيم تا حبوبات بو نگيرد. بعد از ۲۴ ساعت حبوبات را ميان پارچه‌اي نخي تميز قرار داده و درون آب‌کش مي‌گذاريم و روزي سه تا چهار سبد را زير آب گرفته تا حبوبات خيس بمانند.
بعد از سه تا چهار روز حبوبات جوانه‌دار آماده مي‌باشند.

نکته: ماش و عدس بعد از ده ساعت درون پارچه قرار مي‌گيرند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره