باشگاه خبرنگاران/ کوشری مصری یکی از غذا‌های معروف و خوشمزه کشور مصر است که در ادامه شما  را با نحوه تهیه آن  آشنا می‌کنیم.

مواد لازم جهت پخت کوشری مصری:
۱ و ۱/۲ پیمانه عدس ریز
۱ و ۱/۲ پیمانه برنج
۲ عدد پیاز
۵ حبه سیر
نمک و فلفل به مقدار لازم
۵ عدد گوجه فرنگی
۱/۲ بسته پاستا صدفی
۱ قاشق غذاخوری سر خالی زیره سبز

طرز پخت:

مرحله اول: ابتدا عدس رو با مقداری آب میزاریم نیم پز بشه وقتی از آبش یه مقدار مونده برنج و نمک رو بهش اضافه کرده و به صورت کته دم میکنیم.

مرحله دوم: در یه تابه ۱ عدد پیاز خلالی شده رو به همراه مقدار کمی نمک و فلفل تفت میدیم وقتی طلایی شد از تابه خارج میکنیم و میزاریم کنار بعد داخل همون تابه یه پیاز نگینی شده رو به همراه نمک و فلفل اضافه کرده و تفت میدیم وقتی طلایی شد سیر رنده شده اضافه میکنیم بعد ۱ دقیقه گوجه رنده شده و زیره رو اضافه میکنیم و میزاریم آب گوجه کشیده بشه بعد از رو اجاق بر میداریم.

مرحله سوم: پاستا صدفی رو به همراه مقداری نمک در آب جوش ریخته بعد ۱۰_۱۵ دقیقه وقتی پخت آبکش کرده و برای اینکه به هم نچسبن کمی روغن بهش اضافه میکنیم.

مرحله چهارم: وقتی پلو آماده شده اون رو با پاستا، پیاز داغ، سس گوجه سرو میکنیم.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar