طرز تهيه کوشري مصري لذيذ و خوشمزه

باشگاه خبرنگاران/ کوشري مصري يکي از غذاهاي معروف و خوشمزه کشور مصر است که در ادامه شما را با نحوه تهيه آن آشنا ميکنيم.
مواد لازم جهت پخت کوشري مصري:
۱ و ۱/۲ پيمانه عدس ريز
۱ و ۱/۲ پيمانه برنج
۲ عدد پياز
۵ حبه سير
نمک و فلفل به مقدار لازم
۵ عدد گوجه فرنگي
۱/۲ بسته پاستا صدفي
۱ قاشق غذاخوري سر خالي زيره سبز
طرز پخت:
مرحله اول: ابتدا عدس رو با مقداري آب ميزاريم نيم پز بشه وقتي از آبش يه مقدار مونده برنج و نمک رو بهش اضافه کرده و به صورت کته دم ميکنيم.
مرحله دوم: در يه تابه ۱ عدد پياز خلالي شده رو به همراه مقدار کمي نمک و فلفل تفت ميديم وقتي طلايي شد از تابه خارج ميکنيم و ميزاريم کنار بعد داخل همون تابه يه پياز نگيني شده رو به همراه نمک و فلفل اضافه کرده و تفت ميديم وقتي طلايي شد سير رنده شده اضافه ميکنيم بعد ۱ دقيقه گوجه رنده شده و زيره رو اضافه ميکنيم و ميزاريم آب گوجه کشيده بشه بعد از رو اجاق بر ميداريم.
مرحله سوم: پاستا صدفي رو به همراه مقداري نمک در آب جوش ريخته بعد ۱۰_۱۵ دقيقه وقتي پخت آبکش کرده و براي اينکه به هم نچسبن کمي روغن بهش اضافه ميکنيم.
مرحله چهارم: وقتي پلو آماده شده اون رو با پاستا، پياز داغ، سس گوجه سرو ميکنيم.