نماد آخرین خبر

فوت و فن تهيه کنسرو نخود فرنگي خانگي به روشي عالي

منبع
بيتوته
بروزرسانی
فوت و فن تهيه کنسرو نخود فرنگي خانگي به روشي عالي

بيتوته/  امروزه استفاده از محصولات کنسروي به دليل مشغله کاري و کمبود وقت، رونق زيادي گرفته است؛ به علاوه يکي از روش‌هاي نگهداري و افزايش زمان ماندگاري مواد غذايي، تهيه کنسرو است. کنسرو نخود فرنگي نيز از فرآورده‌هاي پرکاربرد در تهيه انواع سالاد و انواع ساندويچ سرد است. از آنجا که فصل برداشت نخود فرنگي زمان کوتاهي در فصل بهار است، براي نگهداري و مصرف اين ماده مقوي در ساير فصول، مي‌توان از کنسرو آن استفاده کرد. از اين‌رو ما در اين مطلب قصد داريم طرز تهيه کنسرو خوشمزه نخود فرنگي را برا شما ارائه دهيم با ما باشيد.

مواد لازم براي تهيه کنسرو نخود فرنگي:
زرده تخم مرغ ۲ عدد
روغن مايع ۲ ليوان
پودر خردل ۱ قاشق چايخوري

سرکه ۲ قاشق غذاخوري
آبليمو ۴ قاشق چايخوري
نمک ۱ قاشق چايخوري
شکر ۱/۲ قاشق چايخوري
فلفل مقداري

طرز تهيه کنسرو نخود فرنگي:

۱) پوسته نخود فرنگي را شکافته و نخود فرنگي‌ها را دان کنيد. سپس آن را بشوييد. در شيشه‌هاي دهان گشاد مثل شيشه کشک يا سس، تا گردن شيشه نخود فرنگي بريزيد.

۲) مقداري آب را جوشانيده و بگذاريد سرد شود. به ميزاني نمک به آب اضافه کنيد که لب شور شود. شيشه حاوي نخود فرنگي را با اين آب پر کنيد.

۳) در قابلمه‌اي شيشه‌ها را چيده و مقداري آب سرد در قابلمه بريزيد. شيشه‌ها به صورت درباز باشد. روي حرارت بگذاريد و از زماني که آب داخل قابلمه شروع به قل قل زدن کرد، نيم ساعت بگذاريد بجوشد. در اين حين آب داخل شيشه‌ها هم قل قل مي‌زند. وقتي نخود فرنگي نرم شد اگر آب داخل شيشه‌ها کم شده بود از آب جوشيده سردشده لب شور، براي پر کردن شيشه استفاده کنيد.

۴) اکنون درب شيشه‌ها را ببنديد و بگذاريد ۱۵ دقيقه ديگر نيز بجوشد. کنسرو نخود فرنگي آماده است. مي‌توانيد بعد از سرد شدن در يخچال نگهداري کنيد.

نکته:
بعد از مرحله پاياني پخت، شيشه‌ها را از قابلمه خارج نکنيد بگذاريد آب کاملاً سرد شود بعد شيشه‌ها را خارج کنيد در غير اينصورت شيشه‌ها بر اثر سرد و گرم شدن محيط ترک مي‌خورد. با اين روش مي‌توانيد نخود فرنگي را با حفظ خواص اصلي آن، ماه‌ها در يخچال نگهداري کنيد و در هنگام مصرف فقط کافي است درب شيشه را باز کنيد بنابراين نيازي به نگهداري نخود فرنگي در فريزر و جوشانيدن هنگام مصرف نيست. در ضمن مزه بسيار دلپذيري دارد.

نخود سبز يا نخودفرنگي (نام علمي: Pisum sativum)، گياهي از حبوبات است. دانه‌هاي نخود فرنگي داخل کيسه‌هايي قرار گرفته اند و اين کيسه‌ها از آنجا که از گل به عمل مي‌آيند و در خود دانه‌هايي را جا داده‌اند در واقع نوعي ميوه هستند، ولي دانه‌هاي نخود فرنگي از گياه به‌شمار مي‌آيند.

نخود سبز يا نخودفرنگي در واقع دانه يا تخم کروي شکل ريزي است که از گياه نخود سبز به نام (Pisum Sativum) حاصل مي‌شود.

روش نگهداري کنسرو نخود فرنگي:
در جاي خشک و خنک نگهداري شود. لطفاً براي حفظ کيفيت پس از باز کردن باقيمانده‌ي محتوي قوطي را در ظروف شيشه‌اي يا پلاستيکي ريخته و در يخچال نگهداري کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره