طرز تهيه يک اسپاگتي متفاوت و خوشمزه

باشگاه خبرنگاران/ اسپاگتي يا همان در اصطلاح رايج ما ايرانيها ماکاروني، همانطور که ميدانيد به عنوان يکي از غذاهاي محبوب ايتاليايي شناخته ميشود که با سس گوشت و گوجه فرنگي و سبزيجات تهيه ميشود. البته تمام مواد براي تهيه اسپاگتي ميتواند بسته به انتخاب سرآشپز اضافه يا کم شود. غذاي سالم و خوشمزهاي که ميخواهيم دستور تهيه آن را در اختيارتان قرار دهيم، انتخاب موادش کاملا به سليقه و انتخاب سرآشپز بستگي دارد و به خاطر مواد لازمش اسم بهاري را به خودش گرفته است. اسپاگتي بهاري از هيچ گوشتي در آن استفاده نشده و فقط با سبزيجات تهيه ميشود. شما بسته به ذائقهتان ميتوانيد براي تهيه اسپاگتي بهاري از مواد ديگري هم استفاده کنيد.
مواد لازم
ماکاروني ۴۰۰ گرم
گوجه فرنگي گيلاسي ۳۰۰ گرم
برگ ريحان خرد شده ۲۰ گرم
زيتون سياه ۱۰۰ گرم
روغن زيتون دو قاشق غذاخوري
پنير پارمزان پودري ۱۰۰ گرم
طرز تهيه
يک قابلمه را پر از آب کنيد و روي حرارت قرار دهيد تا آب به جوش بيايد. ماکارونيها را همراه يک قاشق غذاخوري روغن داخل قابلمه ريخته و کمي هم بزنيد تا به هم نچسبند. سپس صبر کنيد تا بپزند. قبل از اين که آبکش کنيد يک ليوان از آب ماکاروني را برداريد.
گوجه فرنگيهاي گيلاسي را همراه برگ ريحان بشوييد و داخل آبکش بريزيد تا خشک شوند. گوجه فرنگيها را از وسط نصف و برگ ريحان را به صورت درشت خرد کنيد.
حالا يک قابلمه برداريد. يک ليوان آب ماکاروني که برداشتيد را داخل قابلمه بريزيد و روي حرارت قرار دهيد. ماکاروني، گوجه فرنگي و برگ ريحان را داخل قابلمه باهم مخلوط کنيد و بگذاريد حدود ۱۰ دقيقه مواد با هم بپزند. به مقدار نياز نمک و فلفل هم اضافه کنيد.
در آخر وقتي ميخواستيد مواد را از روي حرارت برداريد، زيتونها و مقداري روغن زيتون و پنير پارمزان را هم هم اضافه کنيد. بعد از ترکيب کردن تمام مواد اسپاگتي بهاري آماده است. آن را در ظرف مناسب بريزيد و سرو کنيد.
چند نکته
اسپاگتي را بايد در آب جوش کاملا بپزيد، چون بقيه مراحل براي به خورد هم رفتن مزههاست و به پخته شدن ماکاروني کمکي نميکند.
اگر مايل باشيد ميتوانيد از سبزيجات ديگري مثل کلم بروکلي يا هر سبزيجات ديگري که دوست داريد استفاده کنيد.
اگر گياهخوار هستيد ميتوانيد اسپاگتي گوجه فرنگي و اسپاگتي قارچ را امتحان کنيد، اما اگر وگان هستيد، تهيه اين اسپاگتي گياهي را به شما پيشنهاد ميکنيم.
مواد را آنقدر بپزيد که گوجه فرنگيها له نشوند.