طرز تهيه لازانيا گياهي لذيذ و متفاوت با چند نوع پنير
کتاب کاله/ نکتهاي که گياهخواري را کمي دشوار ميکند، نبود دستور پختهاي متنوع براي گياهخواران است. اگر شما هم گياهخواريد و به دنبال ايدههاي جديد براي غذاهاي گياهي هستيد، پيشنهاد ما به شما لازانيا گياهي است. لازانيا از آن دسته از غذاهاي محبوب ايتاليايي است که انواع مختلفي دارد. در لازانيا گياهي از گوشت استفاده نميشود، در عوض ميتوانيد از هر سبزيجاتي که دوست داريد در تهيه اين غذاي هيجانانگيز استفاده کنيد. فقط به ياد داشته باشيد که بايد سبزيجات را از قبل آب پز کنيد. همه ما ميدانيم که پنير به خوشمزه شدن لازانيا کمک ميکند. ما در اين دستور پخت براي اينکه خوشمزگي لازانيا گياهي دوچندان شود، از سه نوع پنير يعني پنير رومانو، پنير موزارلا و پنير پارمسان استفاده ميکنيم. شما ميتوانيد لازانيا گياهي را در خانه تهيه کرده و از طعم و مزه بسيار عالي آن لذت ببريد. در ادامه همراه ما باشيد تا طرز تهيه لازانيا گياهي با چند نوع پنير را به شما آموزش دهيم.
مواد لازم براي تهيه لازانيا گياهي با چند نوع پنير
قارچ ۲۵۰ گرم
فلفل دلمهاي قرمز يک عدد
روغن زيتون ۳۰ گرم
هويج يک عدد
پياز يک عدد
کدو سبز يک عدد
لازانيا يک بسته
ريحان خشک يک قاشق غذاخوري
پونه خشک يک قاشق غذاخوري
پنير رومانو نصف فنجان
پنير پارمسان نصف فنجان
پنير موزارلا نصف فنجان
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه لازانيا گياهي با چند نوع پنير
ابتدا سس سفيد را درست کنيد. براي اين کار به دستور طرز تهيه سس سفيد فرانسوي يا همان سس بشامل سر بزنيد.
هويج را نگيني خرد کنيد. سپس مقداري آب در يک قابلمه ريخته و هويج نگيني شده را آبپز کنيد تا هويجها نرم شوند. کدوسبز و بادمجان را هم نگيني خرد کنيد. يک ماهيتابه روي اجاق بگذاريد و کمي روغن زيتون در آن بريزيد. هويج آب پز شده، کدوسبز و بادمجان نگينيشده را در ماهيتابه تفت دهيد.
پيازها را نگيني خرد کرده و به ماهيتابه اضافه کنيد. فلفل دلمهاي و قارچ را نگيني خرد کرده و به مواد اضافه کنيد و خوب تفت دهيد.
نمک و فلفل را به مقدار دلخواه به مواد داخل ماهيتابه اضافه کنيد. مقدار آنها به سليقه شما بستگي دارد و ميتوانيد آنها را کم يا زياد کنيد. سپس ريحان و پونه خشک را اضافه کرده و خوب هم بزنيد. زماني که مواد خوب تفت داده شدند، آنها را از روي حرارت برداريد.
يک قابلمه را آب کرده و روي اجاق بگذاريد. کمي روغن و نمک به آن اضافه کرده و ورقههاي لازانيا را به مدت ۱۰ دقيقه در آب جوش قرار دهيد تا نرم شوند. سپس ورقههاي لازانيا را با آب سرد آبکشي کنيد.کف ظرف مخصوص فر را با کمي کره يا روغن چرب کنيد. سپس روي آن کمي سس سفيد بريزيد. در يک لايه، ورقههاي لازانيا را بچينيد. روي آن کمي سس سفيد ريخته و خوب پخش کنيد. لايه بعدي را با موادي که آماده کرديد پر کنيد. اين کار را تا تمام شدن مواد انجام دهيد. در نهايت پنير موزارلا، پنير پارمسان و پنير رومانو را رنده کرده و روي آخرين لايه ميريزيم. ظرف را به مدت ۳۰ دقيقه در فر با دماي ۱۷۵ درجه سانتيگراد قرار دهيد. سپس آن را از فر خارج کرده و به مدت ۱۵ دقيقه اجازه دهيد خنک شود تا موقع برداشتن از هم نپاشد.
نکات
لازانيا گياهي را ميتوانيد با اسفناج هم درست کنيد. براي اين کار بايد اسفناج را تفت داده و روي ورقهاي لازانيا بريزيد.
اگر از طعم کدو در لازانيا گياهي خوشتان نميآيد، ميتوانيد آن را حذف کرده و از اسفناج و قارچ استفاده کنيد.
به جاي پونه و ريحان ميتوانيد از سبزي دلخواهتان استفاده کنيد. همچنين ميتوانيد به جاي سبزي خشک، به لازانيا گياهي سبزي تازه اضافه کنيد.