شير برنج با شکر يک ميان وعده لذيذ
کوکپد/ يک پيمانه برابر با يک ليوان فرانسه است. شير برنج را اگر بدون شکر ميل مي کنيد مي تونيد شکرش رو حذف کنيد.ميزان شکر رو مي تونيد بسته به ذائقه تون کم و زياد کنيد. اگر مي خواهيد شير برنج قالبي داشته باشيد به ازاي هر پيمانه برنج يک قاشق غذاخوري پودر ژلاتين بزنيد.
مواد لازم ۲نفر
1/2 پيمانه برنج نيم دانه
2 پيمانه شير
1/2 پيمانه شکر
1/4 پيمانه گلاب
حدود دو پيمانه آب
مراحل
برنج از قبل آب کنيد
برنج را با يک پيمانه آب بذاريد بپزه اگر آب آن کامل خشک شد و خوب نپخته بود بقيه آب رو هم اضافه کنيد. بعد از اينکه پخت و آبش کامل کشيده شد شير رو اضافه کنيد و بذاريد تا کامل جذب برنج بشه. ولي هم بزنيد که شير ته نگيره.
شير که تا حدودي جذب برنج شد شکر رو اضافه کنيد و وقتي کامل شکر حل شد گلاب رو اضافه کنيد و هم بزنيد و شعله رو خاموش کنيد و در ظرف مورد نظر بريزيد.(شکر رو با ذائقه خودتون چک کنيد)
نوش جان