سس «هريسا» تا حالا درست کردهايد؟
ايرنا/ سس هريسا يکي از سسهاي تند و جذاب است که معمولا در غذاهاي آفريقايي از آن استفاده ميشود. سس جذابي که با درستکردن آن ميتوانيم طعم جديدي را به غذاهايمان اضافه کنيم.
مواد لازم:
- سير له شده: ۳ حبه
- روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
- پودر زيره سبز: ½ قاشق چاي خوري
- پودر زيره سياه: ۱ قاشق چاي خوري
- پودر تخم گشنيز: ۱ قاشق چاي خوري
- فلفل چيلي قرمز خشک: ۱۰ تا ۱۲ عدد
- نمک: ½ قاشق چاي خوري
طرز تهيه:
۱. فلفل چيليهاي خشک را نيم ساعت در آب جوش بريزيد تا خيس بخورد و بعد دانههاي داخل و ساقهاش را بگيريد.
۲. بعد از آبکشي فلفلها آنها را به همراه روغن زيتون، سير و نمک در دستگاه غذا ساز بريزيد و هم بزنيد تا کاملا با هم مخلوط شوند.
۳. بعد به مخلوط آماده شده زيره سبز و سياه و همچنين تخم گشنيز اضافه کنيد و هم بزنيد تا کاملا يکدست شوند.
۴. سس آماده شده را در يک محفظه بدون هوا قرار دهيد و مقداري روغن داخلش بريزيد تا تازه بماند. اين سس را ميتوانيد به مدت يکماه در يخچال قابل استفاده است.